Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SJUKSKÖTERSKA/DISTRIKTSSKÖTERSKA till Sala Väsby vårdcentral

Refnr: 20190404

Vi behöver utöka med en ny kollega. Vill du arbeta på en enhet där vi tänker framåt och aktivt arbetar med utvecklingsarbete?
Hos oss får du även möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom de olika områden vi arbetar med, utifrån just ditt intresse.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss kommer att vara telefonrådgivning, eget mottagningsarbete samt arbete i jourteam, men vi ser också att du ska få möjlighet att rikta in ditt arbete och utvecklas utifrån vad som intresserar dig. Vi arbetar bland annat med hälsa/livsstil, seniormottagning, multisjuka äldre, demens/demensutredning, astma/kol, diabetes, hjärtsvikt och ansvarar för kontroller och ordination av patienter med antikoagulationsbehandling. Utifrån just ditt intresse finns möjlighet att fördjupa sig inom dessa områden! Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som deltid bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Under hösten 2019 kommer vi bl.a. att under en tid prova öppen mottagning som ett projekt för att ytterligare förbättra tillgängligheten. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral är en väl inarbetad vårdcentral med stort framåttänk. Vårdcentralen ligger alldeles intill tåg- och busstation. Inom snar framtid ska vårdcentralen ingå i en ny vårdbyggnad där även Sala närsjukhus och flera andra kliniker ingår. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkering och bra cykelvägar. På enheten finns ca 40 medarbetare och vi ansvarar för närmare 13 000 listade patienter. Vår enhet omfattar mottagning hos läkare, distrikt-/sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist och hos vårt psykosociala team. Vi har också mottagningar hos vår barnhälsovård och vår mödrahälsovård. Vi arbetar för trygghet, god vård och hälsa tillsammans med patienten i en arbetsmiljö som alla medarbetare trivs i.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Sala Väsby vårdcentral och därför verkar vi för

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling. Varje vecka har vi en timme avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete.
  • En anställning med möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Vi värdesätter erfarenhet av telefonrådgivning, primärvård samt eget mottagningsarbete. Specialistutbildning inom astma/kol, diabetes, hjärtsvikt och hälsorådgivning är meriterande. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du har en vilja att hjälpa andra och har en förmåga att med tydlighet skapa bra möten. Du är öppen för förändringar, kan lätt anpassa dig till nya omständigheter och ger inte upp i första taget utan arbetar på för bästa resultat. Du har idéer och bidrar gärna till verksamhetens utvecklingsarbete.

Körkort B är ett krav.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2019!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Anna Bruce Lundström
Enhetschef
0224-584 38

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor