Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Hemdal vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190726

Är du intresserad av att arbeta på en stabil och välfungerande vårdcentral där du har möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av verksamheten? Vill du jobba på en arbetsplats med god stämning och hjälpsamma kollegor?
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss är dina arbetsuppgifter varierande. Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, arbete på distriktssköterskemottagning, som servsköterska tillsammans med läkare samt ha öppen mottagning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Utvecklingsarbete enligt LEAN ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns ca 40 medarbetare och vi ansvarar för drygt 11 500 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.


Hemdal vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och är du vidareutbildad till distriktssköterska är det meriterande. Vi ser vidare att du har tidigare erfarenhet från vårdcentral och hälsoförebyggande arbete samt erfarenhet av att arbeta självständigt. Har du också erfarenhet av telefonrådgivning med stöd av RGS webb är det meriterande för tjänsten. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är väl strukturerad i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är tillmötesgående i ditt bemötande av andra.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid måndag - fredag.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 november 2019!

 

Kontaktpersoner

Gabrielle Henriksson
Enhetschef
021-17 43 76
Sofie Tullgren Diffner
Vårdförbundet
021-17 40 10

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor