Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Köping

Refnr: 20190550


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består av för mottagning vanliga sjuksköterskeuppgifter så som samtal, telefonrådgivning, medicinhantering, vårdplaner och arbeta som fast vårdkontakt. Du arbetar både självständigt och samverkar i team. Förutom patientarbete på mottagningen förekommer det även hembesök. 

 

Arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland Köping är uppdelad i två likvärdiga mottagningar, Vuxenpsykiatriskmottagning 1 och 2. Patientgrupperna består av alla tillhörande specialistpsykiatrins diagnoser. Vi söker nu en ny kollega till mottagning 2.

Mottagningarna i Köping vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeuter samt administrativ personal, totalt ca 30 medarbetare. På mottagningen pågår utvecklingsarbete vad gäller tillgänglighet, effektivitet och behandlingsformer för våra patienter. 

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Mottagningen ligger vid Köpings sjukhus med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

Hur är det att arbete inom vuxenpsykiatrin i Region Västmanland? Titta gärna på vår film: https://youtu.be/s4YDe2_GmcY?list=PLoFJwuvJMmfN5ug1RHHTsSnLjQ1Pj5_Uk

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning med psykiatriinriktning är det en merit. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med personer med psykiatriska diagnoser och meriterande med erfarenhet av mottagningsarbete. Vi ser gärna att du har kunskap i systemen Cosmic och SIP/Prator.

Du är en trygg och stabil person med stor självinsikt. Du lyssnar, kommunicerar och för diskussioner på ett konstruktivt vis. För att trivas i arbetet behöver du även kunna arbeta självständigt, ha ett gott omdöme och en empatisk förmåga. Du organiserar och prioriterar ditt arbete effektivt. 

Körkort fordras då arbetet innebär att du ibland gör hembesök eller deltar i samverkansmöten på någon av orterna som ingår i vårt upptagningsområde. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 september 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Julia Fosstveit
Enhetschef
0221-263 76

Jan Regedantz-Valentin
Enhetschef
0221-26559

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62
info.vastmanland@vardforbundet.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor