Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Västmanlands sjukhus Västerås, Överviktsenheten

Refnr: 20190495

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Kirurgmottagningen är en stor enhet med bred samt specialiserad verksamhet som även innefattar endoskopienheten, överviktsenheten samt bröst- och plastikkirurgi på bröstenheten. På enheten finns sjuksköterskor, undersköterskor, dietister samt en disktekniker anställda.

Till Överviktsenheten kommer patienter som önskar genomgå överviktskirurgi. På enheten sker utredning inför operation, planering av operation och uppföljning därefter.

Som sjuksköterska har man ett självständigt arbete men också mycket samarbete i team med dietister, läkare och beteendevetare. Arbetet består av telefonrådgivning, patientbesök med stor fokus på samtal samt en hel del administrativ handläggning.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du ska ha arbetat ett par år som sjuksköterska och vara trygg, tydlig och stabil i din roll. Det är meriterande med god datavana samt vana att arbeta i journalsystemet Cosmic Öppenvård.

Du har en positiv inställning till arbete, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera. Du delar vår värdering att alltid sätta patienten i centrum och lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Du är noggrann, ordningsam och tycker det är viktig att göra ett bra arbete. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta både självständigt och i team.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetet bedrivs dagtid måndag-torsdag 7.30-16.15 och fredag 7.30-15.00. Du får individuellt anpassad upplärning.

Nyfiken? Du är välkommen att hospitera hos oss. Kontakta Linda Lothström eller Marie Hyttring.

Intervjuer kommer att ske from vecka 33.

 

Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Marie Hyttring
Biträdande enhetschef
021-17 59 03

Kajsa Edvardsson
Vårdförbundet
021-17 36 66

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor