Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till vårdavdelning 30, Urologikliniken

Refnr: 20190170

Vill du tillhöra en liten familjär klinik med stora utvecklingsmöjligheter? Hos oss jobbar vi enligt filosofin "frihet under ansvar" med en coachande chef. Kanske blir du vår nästa kollega!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

På vårdavdelning 30 är vi uppdelade i tre team, två inom urologi och ett inom öron-, näsa-, hals- och käkkirurgiområdet. Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens eftersom du roterar inom samtliga team. Ditt team består av receptionist, undersköterskor, sjuksköterskor, sektionsledare och enhetschef. Vår enhetschef tycker att det är viktigt att vara närvarande och jobbar därför gärna kliniskt tillsammans med oss. Vi månar också om att varje medarbetare ska trivas och växa i sin profession och yrkesroll, därför tycker vi att det är viktigt med utbildning.

Hos oss erbjud du

  • individuellt anpassad introduktion med handledare 
  • regelbunden uppföljning tillsammans med vår enhetschef och sektionsledare
  • att vara en del av en utvecklingsorienterad och familjär klinik
  • möjlighet till specialisering inom olika områden, till exempel urologiutbildning
  • en härlig arbetsgrupp som jobbar nära och stöttar varandra!


Arbetsuppgifter

Du får en stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du arbetar med både planerad och akut sjukvård. I dina arbetsuppgifter ingår förutom omvårdnad bland annat läkemedelshantering, att förbereda och vårda patienter inför och efter operation samt att ta emot, vårda och ansvara för patienter med akuta sjukdomstillstånd. Eftersom vi jobbar med både planerad och akut sjukvård får du en givande blandning av både kortare och längre kontakter med patienter.

På avdelningen har vi daglig spegling. Vi arbetar efter arbetsmetoden Gröna korset, ett sätt att identifiera risker för vårdskador men också ett stöd för oss sjuksköterskor. Vi strävar mot ett öppet klimat där alla våra medarbetare ska våga dela med sig.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både nyexaminerad och med erfarenhet. Det är meriterande om du genomgått kurs i urologisk omvårdnad eller har vidareutbildning.

Du är en trygg, stabil och ödmjuk person som ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Eftersom vi jobbar i en akut verksamhet så behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till nya situationer. Vi jobbar nära i team och du har därför lätt för att samarbeta med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Saha Novljanin
Enhetschef
021-17 42 58
saha.dimiraca.novljanin@regionvastmanland.se

Mi Segerström
Sektionsledare
021-17 37 12

Marie Claesson
Vårdförbundet
0704-40 36 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor