Sjuksköterska till till Onkologiklinikens dagvårdsavdelning Västerås

Refnr: 20210369

Hos oss erbjuds du ett spännande och betydelsefullt arbete. Du följer och stöttar dina patienter under behandlingstiden med cytostatika eller annan medicinsk behandling. Du arbetar självständigt, men är en del av vår engagerade arbetsgrupp med härliga kollegor.
Vi söker nu en sjuksköterska som vill ingå i vårt team. Är det dig vi söker?

Onkologikliniken består idag av 130 medarbetare och vi expanderar vår verksamhet, så därför behöver vi fler kollegor för att ta hand om våra patienter. Vården bygger på en helhetssyn av människan vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer. Onkologikliniken består av mottagning, dagvårdsavdelning, slutenvårdsvårdavdelning och strålbehandling.

Vi behandlar de flesta cancerdiagnoser, undantaget är personer under 18 år, gynekologiska tumörer och leukemi.

Du kommer få en individuellt anpassad introduktion och du har alltid kollegor omkring dig att fråga. Vi erbjuder regelbunden handledning och reflektion. Möjlighet finns att längre fram vidareutbilda dig inom onkologi eller pallliativ vård.

Som sjuksköterska på Onkologiklinikens dagvårdsavdelning arbetar du självständigt med planerade medicinska behandlingar till patienter i olika skeden av sin cancersjukdom. I arbetet ingår främst att administrera cytostatika och andra antitumorala läkemedel. Information till patienten om läkemedel som ges är en viktig del av arbetet och du kommer märka forskningens framsteg, då det ständigt presenteras nya behandlingsformer och läkemedel för olika tumörsjukdomar. Viss annan poliklinisk behandling förekommer. Du följer och är ett stöd för patienter och anhöriga under behandlingstiden.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom sjukhusvård. Det är meriterande med vidareutbildning inom palliativ vård eller onkologi.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en empatisk förmåga samt behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Heltid, tillsvidare.

Arbetet innebär helgtjänstgöring på onkologiklinikens slutenvårdsavdelning, gäller ej lätt- och storhelger eller under semesterperioden.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 13 maj 2021!

Pernilla Karlsson
Enhetschef
Johanna Axelsson
Vårdförbundet