Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Stroke- och neurologisektionen

Refnr: 20180511

Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du lära dig allt och lite till, då kanske det är just du som blir vår nya kollega? Vi söker dig som är ny eller med erfarenhet, som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning/arbetsplatsen

Stroke- och neurologisektionen tillhör Medicinkliniken som är en stor klinik med framåtanda och många utvecklingsmöjligheter, bla genom våra utvecklingssjuksköterskor, kurser på vår utbildningsenhet, spännande föreläsningar på enheten och medicinska vidareutbildningar.

Du och dina kollegor (läkare, undersköterskor, sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator och logoped) ansvarar för ett välfungerande, nära samarbete för patienten. Vi är effektiva och omvårdnadsfokuserade och jobbar för att våra patienter skall få det bästa. Vi värnar om ett gott medarbetarklimat och uppmuntrar till frågor och ständig utveckling av verksamheten.

Akut stroke-neurologiavdelningen

Hos oss får du nya utmaningar, snabba flöden och stor omväxling i dina arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta med ett sammansvetsat arbetslag som har viljan att alltid göra det bästa för patienten. På vårdavdelningen behandlar vi akut, sedan ett par år, våra patienter med trombolysbehandling vid hotande hjärninfarkt. I rollen som sjuksköterska vårdar du patienter med medicinska diagnoser, framförallt TIA, hotande och befäst stroke, neurologiska tillstånd så som akuta kramper, läkemedelsutprovningar och spännande utredningsfall. En nära samarbetspartner till oss är Intensivvårdsavdelningen. Du kommer att ställas inför situationer som kräver akuta insatser men även patienter med stort behov av planering och kvalificerad vård.

Neurologimottagning

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du till stor del med egen telefonrådgivning och mottagningsbesök. I arbetet ingår att tillsammans med neurolog, starta upp behandlingar vid mottagningsbesök och att ge infusioner på vår dagvårdsavdelningen. Självklart får du en gedigen introduktion.
Teamarbete är en central del i verksamheten, vi behandlar patienter med diagnoser som Parkinson, MS, ALS, Epilepsi, hjärntumörer med mera. I teamet ingår både läkare och sjuksköterskor och vi samarbetar också med neurologisk öppenvårdsverksamhet.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom stroke- och neurologi och/eller intensivvård. Verksamheten kännetecknas av ett växlande tempo med en stor variation i arbetsinnehåll vilket kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att bibehålla ett lugn även i pressade situationer. Erfarenhet av egen mottagning samt evidencebaserad kunskap inom neurologisjukvård är meriterande.

Arbetet ställer stort krav på personlig lämplighet och förmåga att arbeta självständigt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Det ingår helgtjänstgöring var tredje helg.

Rotationstjänst mellan akut vårdavdelning och mottagning kan erbjudas.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Linda Nyrén
Enhetschef vårdavdelning
021 - 17 31 22

Lena Krantz
Enhetschef mottagning
021-17 30 38

Meeli Tarish
Vårdförbundet
021-17 40 22

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor