Sjuksköterska till sommarvikariat på urologkliniken, Västerås

Refnr: 20210344

Är du nyfiken på att testa på hur det är att jobba som sjuksköterska på urologkliniken? Söker du ett spännande sommarvikariat där ingen dag är den andra lik och dagarna är fyllda av spännande och roliga arbetsuppgifter? Om du trivs och efter avslutat sommarvikariat finns det möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta omvårdnadsansvar, läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård och ansvar för patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multiprofessionellt team där ni tillsammans sätter patienten i fokus och där patientens delaktighet är en given del.

Vi är en klinik med ett öppet klimat och god gemenskap. Urologi är en bred och spännande specialitet vilket gör att du som sjuksköterska ständigt utvecklas och växer i din profession. Bedömning och behandling av symtom, vård inför kirurgiska ingrepp och efterbehandling, liksom akut omhändertagande.

Du är en del av ett team, tillsammans med flera sjuksköterskor och undersköterskor, vi har även en sektionsledare som stöttar upp det dagliga arbetet.
Vi har daglig spegling och arbetar efter arbetsmetoden Gröna korset. Vi arbetar mot tydliga mål och är stolta över våra fina resultat på medarbetarundersökningar. Utifrån din erfarenhet och kompetensutveckling, ges du möjlighet för rotation mot mottagningen, vilket flera av våra medarbetare gör.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sommarvikariat från juni till september på heltid eller enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning om så önskas.

Välkommen med din ansökan senast den 13 maj 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Linda Skogh
Enhetschef Urologavdelningen
Anders Larsson