Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till PIVA avdelning 93

Refnr: 20180014

 

Vill du ha ett utvecklande arbete? Känna att det du gör är betydelsefullt? Veta att dina uppgifter gör skillnad? Är du dessutom sjuksköterska och intresserad av att jobba inom psykiatrin?

Välkommen att söka till vårt härliga team på avdelning 93, PIVA-enheten!

 

Arbetsuppgifter

På avdelning 93 välkomnas du till en unik arbetsplats med stimulerade arbetsuppgifter. Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med andra sjuksköterskor och skötare och är omvårdnadsansvarig för patienten. Vi arbetar i vårdlag, där du som sjuksköterska har en central roll som arbetsledare. Du arbetar även i team med vår överläkare samt ST- och AT-läkare. Då 93:an är en PIVA-avdelning så kan det ibland vara högt tempo och det är viktigt att du kan fatta snabba beslut och prioritera. Du dokumenterar i journalsystemet Cosmic. Du har nära kontakt med de övriga avdelningarna och öppenvårdsmottagningarna inom vuxenpsykiatrin Västmanland. Även andra kontakter med övriga landet och utomlands förekommer. Du får regelbundet omvårdnadshandledning och fortbildning. 

 

Om arbetsplatsen

Avdelning 93, PIVA-enheten (Psykiatrisk intensivvårdsavdelning), är en del av den högspecialiserade vården vid Västmanlands sjukhus. 

Vuxenpsykiatri Västmanland är från och med den 1 februari 2017 uppdelad i tre sektioner:

  • Sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning)
  • Sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet)
  • Sektion Beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård)

PIVA-enheten har i uppdrag att ta emot de mest vårdkrävande patienterna, oavsett diagnos, som är i behov av sluten psykiatrisk vård. På PIVA-enheten förekommer att patienter vårdas under tvång enligt LPT och att tvångsåtgärder behöver vidtas. Patientsäkerhets- och kvalitetsfrågor är i ständigt fokus för att främja en så god och säker vård som möjligt.   På avdelningen välkomnas du av ett stabilt och erfaret gäng arbetskamrater som består av specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor och skötare samt läkare. Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande verksamhet och bli en del av vårt glada team.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För att kunna ge patienten en så god och kvalitativ vård som möjligt ser vi helst att du har en specialistutbildning i psykiatri men om du är grundutbildad så kommer du att ha möjlighet att gå specialistutbildningen med bibehållen lön. Det är önskvärt att du har erfarenhet från arbete i psykiatrisk verksamhet eller annan vård. För att arbeta hos oss ser vi att du har intresse av att arbeta med människor, tycker om att arbeta i grupp och är strukturerad och empatisk. Du är en stabil person som kan hålla dig lugn och kontrollerad i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du är intresserad av och vill delta i avdelningens utvecklingsarbete, som pågår kontinuerligt. Vidare tar du egna initiativ och ser möjligheter i förändringar. Ett gott bemötande gentemot patient och arbetskamrater är viktigt för dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetet är förlagt till dag/kväll/helg. 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!
Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jessica Karlsson
Enhetschef
021-17 43 56

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor