Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Öron-, Näsa-, Halsmottagningen i Västerås

Refnr: 20190597

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team på Öron-, Näsa-, Halsmottagningen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du din grundplacering på ÖNH-mottagningen i Västerås men tjänstgöring vid filialmottagningarna kan förekomma. Arbetet sker dagtid måndag-fredag. Dina huvudsakliga ansvarsområden som sjuksköterska;

  • Telefonrådgivning
  • Mottagningsarbete
  • Omhändertagande av akuta patienter
  • Administrativt arbete såsom remisshantering, bevakning av väntelistor, bokningar mm.
  • Arbete på vår polikliniska operationsavdelning kan bli aktuellt.

 

Om arbetsplatsen

Öron-Näsa-Halskliniken bedriver mottagningsverksamhet i Västerås, Köping och Sala. I Västerås finns även en allergimottagning för vuxna och en poliklinisk operationsavdelning. I Västerås finns slutenvården inkluderande onkologisk verksamhet. På kliniken bedrivs forskning i samarbete med bland annat Centrum för klinisk forskning. Hörselenheten med filialer ingår också i kliniken.

Tjänsten är placerad på Öron-, Näsa-, Halsmottagningen. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare och administrativ personal som tillsammans erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Patienterna kommer från blandade åldersgrupper och söker vård för såväl akuta tillstånd som planerade besök. På den polikliniska operationsavdelningen ansvarar du för instrumentering, sterilitet och omhändertagande av patienten tillsammans med läkare och undersköterska.


Kvalifikationer

Som sökande ska du vara legitimerad sjuksköterska. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet inom området ÖNH, mottagningsarbete eller operationsvana. Eftersom en stor del av arbetet utgörs av administration ska du ha en god datavana, kunskaper i Cosmic är meriterande.

Vi söker dig med personlig mognad, som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig och har en pedagogisk förmåga som gör att du kan förmedla information/budskap så att det tas emot på rätt sätt av olika typer av mottagare. Arbetet på mottagningen är omväxlande och inte alltid förutsägbart varför du måste ha en förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.


Anställningsvillkor

Vikariat till 31 augusti 2020. Heltid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 19 september
.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lisa Dunbäck
Bitr. Verksamhetschef ÖNH-mottagningen
021-173350

Susanne Morin
Vårdförbundet
021-17 33 09

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor