Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Onkologens dagvårdsavdelning

Refnr: 20190010

Hos oss erbjuds du ett spännande och betydelsefullt arbete. Du följer och stöttar dina patienter under behandlingstiden med cytostatika eller annan medicinsk behandling. Du arbetar självständigt, men är en del av vår engagerade arbetsgrupp med härliga kollegor. Vi söker ytterligare en sjuksköterska som vill ingå i vårt team. Är det dig vi söker?

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Onkologikliniken i Västerås utgörs av en sammanhängande kedja av cancervård. Onkologikliniken består av mottagning, dagvårdsavdelning, slutenvårdsvårdavdelning, strålbehandling och palliativa enheten, med både avancerad hemsjukvård och slutenvårdsavdelning. Kliniken består idag av 130 medarbetare och vården bygger på en helhetssyn av människan vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer.

Vi behandlar de flesta cancerdiagnoser, undantaget är personer under 18 år, gynekologiska tumörer och leukemi.

Du kommer få en individuellt anpassad introduktion och du har alltid kollegor omkring dig att fråga. Vi erbjuder regelbunden handledning och reflektion. Möjlighet finns att längre fram vidareutbilda dig inom onkologi eller pallliativ vård.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Onkologiklinikens dagvårdsavdelning arbetar du självständigt med planerade medicinska behandlingar till patienter i olika skeden av sin cancersjukdom. I arbetet ingår främst att administrera cytostatika och andra antitumorala läkemedel. Information till patienten om läkemedel som ges är en viktig del av arbetet och du kommer märka forskningens framsteg, då det ständigt presenteras nya behandlingsformer och läkemedel för olika tumörsjukdomar. Viss annan poliklinisk behandling förekommer. Du följer och är ett stöd för patienter och anhöriga under behandlingstiden.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning inom palliativ vård eller onkologi.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en empatisk förmåga samt behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet innebär tjänstgöring var 5:e helg på Onkologiklinikens slutenvårdsavdelning.

 

Sista ansökningsdag 31 januari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.Kontaktpersoner

Pernilla Karlsson
Enhetschef
021- 481 88 38

Susanne Widegren
Enhetschef
021-17 67 46

Josefin Engdahl
Vårdförbundet
021-17 63 41

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor