Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Neurologmottagningen

Refnr: 20180959

Vi håller på att bli fler! En av våra sjuksköterskor skall snart få barn så därför vill vi gärna att du söker till oss. 

Är du intresserad av en arbetsplats där du erbjuds kompetensutveckling, får utmana dig själv samt ingå i ett av de bästa teamarbeten du kan tänka dig? Är du van att arbeta självständigt och sugen? Då är det kanske dig vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter 

I arbetet ingår att tillsammans med neurolog starta upp behandlingar vid mottagningsbesök samt att ge infusioner på vår dagvårdsavdelning samt telefonrådgivning. Teamarbete är en central del i verksamheten och i teamet ingår både läkare och sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och paramedicinsk personal. 

Du planerar din egen mottagning i dialog med övriga sjuksköterskor, tar del i arbetet med uppföljning inom specifika områden samt infusionsdagvård. Du håller dig uppdaterad inom din profession och din specifika tilldelade arbetsroll på enheten, där du delger dina kollegor och deltar aktivt i teamarbete runt och för patienten och anhöriga. Kvalitetsregister är en del av vår vardag.

Du arbetar aktivt för ständig utveckling av dig själv och verksamheten, där du bidrar med dig i teamet. Du kan på sikt komma att tilldelas specifika arbetsuppgifter som ger möjlighet till vidareutveckling så som enstaka kurser samt högskolestudier.


Om arbetsplatsen

Vår mottagning är stor och länsövergripande och vi har runt 5 000 läkarbesök per år. Vi ligger i framkant med våra behandlingar och jobbar med två stora intressanta patientgrupper, neurologi och stroke. Vi deltar även i forskningsprojekt.

Vi har en bra dialog och utvecklar oss ständigt tillsammans. Vi behandlar bland annat patienter med diagnoser som Parkinson, MS, ALS, epilepsi, hjärntumörer, stroke med mera. På mottagningen arbetar både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I våra team ingår också fysioterapeut, logoped, arbetsterapeut och kurator för att behandla och kartlägga patienternas hela vårdbehov. 


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt samt att du är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är även van att möta patienter i olika situationer.

Intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är av stor vikt eftersom verksamheten ständigt utvecklas och förändras.

 

Anställningsvillkor

Initialt graviditetsvikariat 1 år på mottagningen,med en fast anställning på sektionen.

Välkommen med din ansökan senast 13 januari 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Lena Krantz
Avdelningschef
021-17 30 38

Meeli Tarish
Vårdförbundet
021-17 35 88

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor