Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Medicinmottagningen - Gastroenterologi

Refnr: 20200594

Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du lära dig allt och lite till, då kanske det är just du som blir vår nya kollega? Vi söker dig med erfarenhet, som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Du kommer som sjuksköterska tillsammans med övrig personal vara med och vidareutveckla vår gastromottagning.

I typiska fall får en patient sin IBD-diagnos (Inflammatory Bowel Diseases, ett samlingsnamn på inflammatoriska tarmsjukdomar, som Ulcerös kolit och Crohns sjukdom) i samband med en koloskopi, det är oftast då man påbörjar behandling och ger information om sjukdomen. Därefter får patienten ett återbesök för mer utförlig information om sjukdomen och justering av behandlingen. Sedan kan det dröja ett år till nästa återbesök om sjukdomen inte är aktiv, patienten får höra av sig tidigare vid nya skov. Erfarenheten säger att det är svårt för patienter att ta till sig och komma ihåg all information som ges vid ett första besök vilket ibland leder till att man inte söker hjälp i tid.

Med en fast gastrosjuksköterska/sköterskeledd gastromottagning ska sjuksköterskan kunna ta hand om kontroller av immunomodulerande behandling, telefonrådgivning, assistera vid sigmoideoskopier, kalla patienter för kapselendoskopi men även vara teamledande och ansvara för sammankallande av dietist och kurator för att planera utbildning och informationstillfällen för patientgruppen.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken erbjuder invärtes medicinsk bassjukvård och övergripande specialistvård till västmanlänningarna. Kliniken är uppdelad i fyra sektioner, Endokrin- och njurmedicinska sektionen, Gastro-, hematologi- och lungsektionen, Hjärt- och akutmedicinska sektionen samt Neurologi- och strokesektionen. Till varje sektion hör en vårdavdelning och mottagning. På medicinkliniken arbetar drygt 550 medarbetare

Gastrosektionen är en del av Medicinkliniken. Vi har sedan början av 2019 också startat upp en sjuksköterskeledd levermottagning


Kvalifikationer

Som sökande ska du vara legitimerad sjuksköterska med erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du har vana att arbeta på en mottagning samt erfarenhet av arbete med mag-tarm och leverpatienter.

Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och att du är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Det är en fördel om du har en vana att möta patienter i olika situationer, att du har en empatisk förmåga.

Intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är av stor vikt eftersom verksamheten ständigt utvecklas och förändras.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100 %, dagtid. Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Bettina Genberg
Enhetschef
021-17 33 98
Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62 el 070-527 68 20
harriet.lindqvist@vardforbundet.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor