Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Medicinkliniken avdelning 3, Köping

Refnr: 20180981

Vi söker dig som vill vara med på vår resa att utveckla Avdelning 3 och bli en del av vår härliga gemenskap! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ansvarar för omvårdnaden av patienter och har ett nära samarbete med sjuksköterskor, undersköterskor, utskrivningssamordnare, läkare samt paramedicinsk personal. Det är vanligt förekommande med intravenösa läkemedel och blodtransfusioner. Dokumentation i journalsystemet Cosmic.


Om arbetsplatsen

Vårdavdelning 3 är en akut internmedicinsk avdelning och har 18 vårdplatser för patienter med internmedicinska sjukdomar, främst blod-, mag-/tarm-, njur- och diabetessjukdomar.

Medicinkliniken i Köping sörjer för den akuta internmedicinska vården i västra och norra Västmanland med ett upptagningsområde på ca 85 000 invånare. Inom Medicinkliniken Köping utreds och behandlas alla invärtesmedicinska sjukdomar och varje avdelning har profilområden där personalen har fördjupade kunskaper. Kliniken är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att man som enskild anställd ska ha möjlighet att se helheten, vara igenkänd och känna sig hemma på hela kliniken.

Vi värnar om att du som ssk får en bra introduktion. Introduktionspass sker enligt överenskommelse.

Medicinkliniken Köping har helgtjänstgöring 2 helger av 5. Det finns möjlighet till rotation dag/natt enligt den nya arbetstidsmodellen med arbetstidsförkortning.

Här kan du läsa mer om Region Västmanlands förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift och vi ser det som en fördel om du har kunskaper i Cosmic.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt, du tar ansvar för sina uppgifter och bidrar till bra stämning i arbetsgruppen, arbetar bra med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktiv sätt. Du är empatisk, värdesätter olikheter, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående ditt bemötande. Du uttrycker en positiv attityd mot arbetet och verksamheten och handlar i enighet med fattade beslut,


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, dag-, kväll- och helgtjänstgöring. 


Välkommen med din ansökan senast 4 januari 2019.
 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Therese Norén
Enhetschef
0221- 262 98

Eva-Lena Rosenkvist Andersson
Sektionsledare
0221-262 71

Elisabeth Berglind
Vårdförbundet
0224-585 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor