Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen

Refnr: 20190119

Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten, tillsammans med en stabil och stöttande arbetsgrupp? Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet till sommaren söker vi nu en vikarie till kolorektalteamet på Kirurgmottagningen.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Kirurgmottagningen arbetar du både självständigt och i team. Arbetet innebär planering och bokning av mottagningar, telefonrådgivning, att assistera vid undersökningar och att på sikt eventuellt verka som kontaktsjuksköterska för patienter som är under utredning för cancer eller som fått en cancerdiagnos. I rollen som kontaktsjuksköterska ingår att vara med vid diagnosbesked samt att vara patientens kontakt och stöd genom hela vårdkedjan.


Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningen är en stor, bred och specialiserad verksamhet. För oss går patienten alltid först och vår vilja är att göra det bästa för patienten. På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Upplärningen är individuellt anpassad och skräddarsys efter dig som person. Vår enhet är indelad i olika sektioner och vi jobbar mycket för att alla medarbetare ska ha möjlighet att lära känna varandra och känna gemenskap.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i din yrkesroll. Som person är du trygg och tar ansvar för din uppgift. Du har en positiv inställning till ditt arbete, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera. Du delar vår värdering att alltid sätta patienten i centrum och lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Du är noggrann och ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete.


Anställningsvillkor

Vikariat på heltid t o m 2020-08-31, möjlighet till tillsvidareanställning på kirurgkliniken. Dagtidsarbete mån-fre. Om önskemål finns är rotation mot kirurgavdelning möjlig. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Kajsa Edvardsson
Vårdförbundet
021-17 36 66

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor