Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen Västerås, Endoskopienheten

Refnr: 20200454


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningens verksamhet är stor, bred och specialiserad. På arbetsplatsen finns olika team som arbetar med olika inriktningar varav endoskopiverksamheten är en av dessa.

Utvecklingen inom endoskopin är spännande och intressant, tekniken går ständigt framåt och vi gör allt mer avancerade ingrepp endoskopiskt.

 

Arbetsuppgifter

Våra sjuksköterskor arbetar med olika uppdrag och arbetsuppgifter. Just nu är det vår endoskopiverksamhet som behöver förstärkas. På endoskopienheten utförs bland annat gastroskopier, sigmoideoskopier, koloskopier och ERCP-undersökningar. Vi arbetar med både akuta och elektiva patienter.

I arbetet ingår bl a att förbereda sal och utrustning, informera och stötta patient, assistera undersökare samt efterarbete med instrument och sal.

Du får en individuellt anpassad upplärning och man tar ett steg i taget för att du ska känna dig trygg och säker i din roll.

På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och målinriktade kollegor. 

Arbetsuppgifter kan komma att ändras över tid.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet och/eller utbildning inom endoskopi/kirurgi är också meriterande.

Du ska vara trygg och stabil i din roll som sjuksköterska. Du har en positiv inställning till arbete, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera.

Du delar vår värdering att alltid sätta patienten i centrum och lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Du är noggrann, ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta båda självständigt och i team.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning fram till 31 augusti 2021, heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstid är dagtid måndag - fredag och visst arbete kvällstid onsdagar. Du är varmt välkommen att hospitera hos oss om du är nyfiken på vår verksamhet.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2020. 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32
Kajsa Edvardsson
Vårdförbundet
021-17 36 66

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor