Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen med rotation mot kirurgavdelning

Refnr: 20180175

Inom kirurgkliniken finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vill du arbeta i en engagerad arbetsgrupp tillsammans trygga kollegor som har som mål att göra det bästa för våra patienter? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning / Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningens verksamhet är stor, bred och specialiserad. På arbetsplatsen finns olika team som arbetar med olika inriktning. Våra sjuksköterskor arbetar med olika uppdrag och arbetsuppgifter. Just nu är de vår endoskopiverksamhet som behöver förstärkas. Utvecklingen inom endoskopin är spännande och intressant, tekniken går ständigt framåt och vi gör allt mer avancerade ingrepp endoskopiskt. På endoskopienheten utförs bland annat gastroskopier, sigmoideoskopier, koloskopier och ERCP-undersökningar. I arbetet ingår bl a att förbereda sal och utrustning, informera och stötta patient, assistera undersökare samt efterarbete med instrument och sal.

På kirurgavdelning är du som sjuksköterska omvårdnadsansvarig och verkar för att patienterna har den information de behöver och att de får en oavbruten vårdkedja tillsammans med ett team av undersköterska och läkare.

Du får en individuellt anpassad upplärning och man tar ett steg i taget. På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och målinriktade kollegor.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat ett par år som sjuksköterska.

I din roll som sjuksköterska ska du vara trygg och stabil. Du har en positiv inställning till arbete, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera. Att alltid sätta patienten i centrum är en värdering du delar med oss och du lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Du är noggrann, ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete. Du har lätt för att samarbete och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. I urvalet kommer din personlighet väga tungt.


Anställningsvillkor

Tdsbegränsad anställning till och med 2018-12-31, heltid. Det finns goda chanser till fortsatt anställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

I anställningen ingår rotation mot kirurgavdelning. Arbete 80% på mottagning och 20% på avdelning. Det innebär arbete på avdelning var tioende vecka samt helgtjänstgöring var femte vecka på ett fastställt rullande schema.

 

Välkommen med din ansökan senast 14 mars 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Ida Maria Blomberg
Facklig representant Vårdförbundet
021-17 36 66

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor