Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Kirurgklinikens avdelning 6

Refnr: 20200442

Vi är ett trevligt gäng som brinner för våra patienter och strävar efter att leverera den bästa vården inom kolorektal kirurgi. Våra läkare forskar mycket vilket gör att vi på många sätt ligger i framkant med den vård vi ger. Idag har vi snart ytterligare en specialistutbildad sjuksköterska i teamet och två av våra redan specialistutbildade kommer snart att vara klara med sina utbildningar till avancerad specialist – det är vi stolta över.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Är du sjuksköterskan vi söker? Då vill du säkert veta vilka vi är!

Vi har roligt tillsammans. Vi har en jättebra arbetsmiljö som vi skapar tillsammans. Vi är inte rädda för att se vilka problem vi har utan vill istället lyfta detta för att bli ännu bättre som arbetsplats.

På avdelning 6 har vi ett ledarskap som bygger på att varje person ska ses på sin nivå och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Det är viktig att ha trygga medarbetare.

Som ny får du ett individuellt introduktionsprogram och vi försöker se just dina behov. Många i vår arbetsgrupp har stannat hos oss och gjort sin karriär på avdelningen.

 

Fortsätt att läsa lite om vår avdelning nedan!

Kirurgi är en bred specialitet och kirurgkliniken i Västerås är uppdelad på 3 avdelningar. Vi på 6:an är specialiserade på kolorektal kirurgi. Det kan till exempel handla om diagnoser som cancer i tjock- och ändtarm, divertikulit, ileus samt oklara blödningar.

Här på avdelning 6 träffar du även allmänkirurgiska patienter, inlagda via akutmottagningen, vars problem behöver utredas/diagnostiseras. Här utvecklar du som sjuksköterska förmågan att observera och tillsammans med läkare/undersköterska steg för steg hitta patientens problem.

Varje vecka har avdelningen ett elektivt intag. Dessa patienter är redan utredda och kommer till avdelningen för att få en operation gjord. Här blir rollen som sjuksköterska att vägleda patienten genom den pre- och postoperativa vården. Här är det viktigt att snabbt upptäcka och reagera på eventuella komplikationer, att alltid se vilka nya omvårdnadsbehov patienten har och att i ett tidigt skede planera för patientens hemgång.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete inom akut kirurgi är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic, men det är inget krav. 

För oss är det viktigt hur du är som person. För att trivas hos oss tror vi att du är en stabil och trygg person som kan behålla lugnet i stressade situationer. Vi är inne i en förändringsprocess och vill gärna att du är kreativ och intresserad av att komma med nya lösningar som kan omsättas i praktiken för att vi tillsammans ska fortsätta utvecklas. 

Vi ser fram emot din ansökan! Om du har frågor kring tjänsten får du gärna kontakta vår enhetschef Sofia Andersson.  Du är också välkommen att hospitera hos oss om du skulle önska.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning eller vikariat, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Se din förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 

 

Har vi med denna presentation väckt ditt intresse? Vill du bli en av oss? 

Välkommen med din ansökan senast 23 augusti 2020!

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Sofia Andersson
Enhetschef avdelning 6
021-17 65 92
Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor