Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Intensivvårdsavdelningen Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190390

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Intensivvårdsavdelningen erbjuder dig

Som IVA sjuksköterska planerar, samordnar och utför du det patientnära omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterska, sjukgymnast och läkare i team. På intensivvårdsavdelningen vårdas mycket svårt sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov. En viktig del av arbetet är anhörigkontakten.

Avdelningen är högteknologisk, vilket innebär krav på att samtliga medarbetare efter internutbildning har certifikat på den medicintekniska utrustningen. Vi utbildar ständigt på avdelningen och har många olika ansvarsgrupper som arbetar med utvecklings och förbättringsarbeten. Inskolningen är minst 6 veckor.

 

Om arbetsplatsen

Intensivvårdsavdelningen på Västmanlands sjukhus i Västerås är inriktad mot allmän intensivvård. Vi har 9 vårdplatser och ca 850 patienter per år. Vi är en enhet som jobbar med ständig utveckling och förbättring. Hos oss är variationen lika stor som kompetensen är hög.

Vid arbete inom Operationskliniken tillämpas en tidsvärderingsmodell som påverkar antalet utförda arbetstimmar. Detta innebär att det blir bättre scheman med möjlighet till återhämtning då man arbetar på rotation. Anställningen innebär ett solidariskt ansvar för bemanningen årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beräkningarna i tidsvärderingsmodellen utgår från ett heltidsmått på 38,25 timmar/vecka. Om man vill arbeta enbart natt har man veckoarbetstid 32 timmar som heltidsmått.

 

Kvalifikationer

Du är specialistutbildad inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvårdsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet samt stresstålighet.

Vi kan även anställa dig som är grundutbildad sjuksköterska och har minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård på en tidsbegränsad anställning. Du ska då vara beredd att läsa vidareutbildning till IVA-sjuksköterska. Efter avslutat IVA-utbildning kan tjänsten bli en tillsvidareanställning.

Är detta du? Skicka in din ansökan.

Tveksam? Kom och hospitera så vi kan få möjligheten att visa vilken fantastisk arbetsplats vi arbetar på. Det finns även möjlighet att få en betald specialistexamen inom anestesi, IVA eller operation. Hoppas vi ses snart!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Ingrid Ceder
Enhetschef
021-17 36 14

Annika Södervall
Biträdande enhetschef
021-17 31 25

Johanna Holmström
Vårdförbundet
021-17 36 28

Thomas Ivström
Vårdförbundet
021-17 36 28

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor