Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Hjärtintensiven, Västerås

Refnr: 20200230

Västerås bedriver akut hjärtinfarktvård som är i världsklass. Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse för kardiologi och HIA-vård? Tycker du om kunskap, utbildning och utveckling, vill du jobba i team och sätta patienterna och deras anhöriga i fokus? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

På Hjärtsektionen har vi en god arbetsmiljö som bygger på en gemensam värdegrund som leder oss i det dagliga arbetet. Våra värdeord är respekt, ansvar och samverkan. Vårt hälsoteam arbetar aktivt med att stärka gemenskap och bidrar till en hälsofrämjande arbetsplats.

Vi kan även stolt berätta att vi för femte året i rad är högt rankade i det nationella kvalitetsregistret Swedeheart och fått priser för utvecklande arbete samt arbetsmiljöpris.

Som sjuksköterska hos oss har du ett brett ansvarsområde med allt ifrån klinisk bedömning av svårt sjuka hjärtpatienter, läkemedelsadministration, granskning av EKG-övervakning och ambulans-EKG, CPAP-behandling, till omvårdnad

Vi anpassar introduktionen utifrån din kunskap och erfarenhet, behöver du en mentor så ordnar vi det. Vi kartlägger och skapar förutsättningar för din utveckling vilket görs i ständig dialog med alla medarbetare. Upplägget och uppföljningen för den individuella utvecklingen görs utifrån en kompetensmodell.

Vi erbjuder utbildningar både externt och internt, men även på högskolenivå. Att vi är multiprofessionella underlättar många gånger när vi tar hand om patienter med andra medicinska diagnoser.


Om arbetsplatsen

Hjärtsektionen består av HIA, hjärtavdelning, hjärtdagvård, PCI-lab och hjärtmottagning. Vi har idag sjuksköterskeledd forskningsmottagning, hjärtsviktsmottagning, kranskärlsmottagning, pacemakermottagning, AK-mottagning och flimmermottagning. Vi opererar även in pacemaker med egen personal.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med högspecialiserad kardiologisk vård, där du är en del av våra tvärprofessionella team. Vi ser till att patienterna får vård av högsta kvalitet.

På Hjärtsektionen ges det goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv samt strävan efter trivsel, gemenskap och utveckling. Vi har ett otroligt engagemang och pliktkänsla för varandra, vi stöttar och hjälper till, vilket bidrar till ett glatt och härligt arbetsklimat som gör det roligt att arbeta varje dag.

Blir du nyfiken på vår arbetsplats? Kom gärna och besök oss för att få en känsla för vår verksamhet. Kontakta oss för ett besök. Eller se på filmen om Hjärtsektionen,  https://www.youtube.com/watch?v=lqbxnOHANII&feature=youtu.be


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kardiologi och HIA-vård men även du som strävar efter denna kompetens. Du tycker om att arbeta i team och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot dina arbetskamrater. Genom rak kommunikation och samverkan är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet i enlighet med våra värderingar.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%, vi följer Regionens arbetstidsmodell som innebär sänkt veckoarbetstid och är mycket fördelaktig vid rotation även möjlighet för veckoslutstjänstgöring (arbeta fredag-söndag med full lön)

Roterar du mot natt så har vi en förkortad arbetstid vi gärna berättar mer om. Hur många nätter du arbetar påverkar hur mycket arbetstidsförkortning du får. Arbetar du maxantalnätter innebär det till exempel att du som arbetar heltid jobbar 32 timmar i veckan.


Välkommen med din ansökan senast 19 april 2020.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Leila Usoyan
Enhetschef
021-17 52 08
leila.usoyan@regionvastanland.se
Josefin Lundin
Förtroendevald Vårdförbundet
021-17 43 20

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor