Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Gastro, Hematologi- och Reumatologisektionen (BMT)

Refnr: 20180072

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Vi vårdar patienter med allt från akuta blodsjukdomar, IBD, lever- och reumatologiska sjukdomar. Våra patienter kräver en hög medicinsk vård såsom cytostatikabehandlingar, centrala infarter, transfusioner men som även har ett komplext omvårdnadsbehov som vid neutropeni, eftervård av stamcellstransplantationer, leversjukdomar och IBD.

Vi erbjuder en individuell upplärning oavsett tidigare erfarenhet i upp till 6 veckor med mentorskap samt möjlighet till specialistutbildning inom medicin.

Vår målsättning är att sätta patienten i centrum och ge varje patient en god vård utifrån dennes enskilda behov - baserat på ett positivt bemötande, omtanke och kompetens.

 

Om arbetsplatsen

På avdelningen arbetar vi i team runt patienten med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist.

 

Vi är ett härligt gäng med mycket humor! Hos oss finns inga dumma frågor. Vi har en hög kompetens och erfarenhet där det alltid finns någon att be om hjälp.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som gillar utmaningar och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter och olika patientkategorier.

Meriterande om du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic, liksom tidigare erfarenhet av arbete inom hematologi, gastroenterologi samt reumatologi.

 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Kristina Åkerlund
Enhetschef
021-17 38 30
kristina.akerlund@ltv.se

Britt-Marie Hjalmarsson
Enhetschef
021-17 38 30

Carina Hedberg
Fackl repr. Vårdförbundet
021-17 33 54

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor