Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Dialysmottagningen i köping

Refnr: 20190554

Vill du arbeta med högspecialiserad vård och tillhöra en kompetent och positiv arbetsgrupp? Hos oss erbjuds du ett varierande, spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter 

På dialysmottagningen välkomnas du till en arbetsplats med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Som sjuksköterska hos oss är du behandlingsansvarig för två-tre patienter per arbetspass. Arbetsuppgifterna innebär att förbereda och utföra ordinerad behandling, övervaka ge omvårdnad och medicinsk behandling samt dokumentation av genomförd behandling.

Arbetet erbjuder även kontinuitet då du som sjuksköterska också arbetar som omvårdnadsansvarig för två-tre patienter. Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska får du möjlighet att följa och planera patientens vård och behandling över längre tid. Vi arbetar även med patientutbildning för att våra patienter ska känna sig delaktiga och ta eget ansvar för sin behandling.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser. Dessa är fördelade på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Arbetsterapeuter, kuratorer och sjukgymnaster är samlade i Rehabenheten. 

Dialysmottagningen utför cirka 4200 behandlingar/år och har en sjuksköterskeledd njursviktsmottagningen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med utbildning inom njur- och dialysvård. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård och njursjukvård. 

Som person är du lugn och stabil, du gillar mänskliga relationer och medicinsk teknik. Vidare är du tydlig och pedagogisk i din kommunikation och har god förmåga att planera och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan senast 27 augusti 2019!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Inger Bertling
Enhetschef Dialysmottagningen Köping
0221-26585

Peter Sjödahl
Vårdförbundet
021-17 34 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor