Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Diabetes-, Njur- och Lungmedicin

Refnr: 20190226

Vill du arbeta nära patienter med nyupptäckt diabetes? Vill du lära dig mer om njursjukvård och arbeta med patienter som har peritonealdialys? Vill du möta patienter med trakeostomi eller behov av andningsstöd? Då har du möjligheten att utvecklas hos oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Vi är en avdelning med de tre olika medicinska profilerna endokrin- lung- och njurmedicin. Genom våra olika specialiteter kan vi erbjuda dig som sjuksköterska en unik möjlighet att utvecklas med bred kompetens på vår avdelning. Du kommer till en början att tillhöra en ”specifik” profil, för att sedan erbjudas utbildning och utveckling för att kunna hantera alla våra olika sjukdomstillstånd.

 

Arbetsuppgifter

På avdelningen arbetar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, dietist och en samordnare som hjälper till med patientens hemsituation innan hemskrivning. Som Sjuksköterska ansvarar du dag- och kvällstid för 6 patienter. 

Introduktionen är individuellt anpassad efter dina behov. Du följer en eller flera handledare i patientnära arbete. Du får individuell, teoretisk och praktisk utbildning, av utbildning- och utvecklingsansvarig sjuksköterska på avdelningen, initialt med fokus på en av enhetens profiler. Efter avslutad introduktion väljer du själv ut en mer erfaren kollega som får rollen som mentor. Mentorskapet syftar till att vara bollplank och ge dig en trygg väg för reflektion utifrån de nya situationer du kan ställas inför hos oss.

Är du nyexaminerad sjuksköterska erbjuder Regionen en introduktionsutbildning på totalt 20 dagar, för att skapa en god förutsättning i din personliga utveckling som sjuksköterska. 

Utöver de karriärmöjligheter du erbjuds i de olika profilerna på vår egen avdelning finns även möjlighet att rotera mot medicinklinikens intermediärvårdsavdelning (MIMA) eller mot dialysmottagningen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet inom diabetes-, lung- och/eller njursjukvård. Eftersom en del av arbetet handlar om dokumentation i journal-systemet Cosmic är det viktigt att du också har goda skriftliga kunskaper i svenska språket. Förutom interna samarbeten med andra yrkesgrupper kommer du att ha många externa kontaktytor kring patienten, anhöriga, biståndshandläggare vid kommunen samt hemtjänst. En god samarbetsförmåga är därför av stor vikt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 19 maj 2019.
 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Susanne Lind
Enhetschef
021-17 63 16

Maria Lundbäck
Sektionsledare
021-17 63 18

Per Engelmark
Sektionsledare
021-17 56 96

Judith Jacobson
Vårdförbundet
021-17 63 16

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor