Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till BUP

Refnr: 20180269

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vill du jobba i en stimulerade miljö där du gör skillnad på riktigt?

Som sjuksköterska hos oss får du arbeta med det viktigaste som finns, våra barn och ungdomar där du kommer att ha en mycket viktig roll i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar i väl fungerande team där sjuksköterskan har en arbetsledande funktion. Arbetet är omväxlande och du kommer att ha stor möjlighet att påverka såväl vård som arbetssätt. Vården är patient- och familjecentrerad. Samverkan med bl.a. anhöriga, myndigheter och vårdgrannar är en del av det dagliga arbetet. Vi är just nu i en spännande fas där vi utvecklar vårt arbetssätt för att möta dagens och framtidens behov av barn och ungdomspsykiatrisk vård.

 

Det här kan du förvänta dig hos oss:

  • Vi arbetar i team med erfarna medarbetare, ett mycket gott kollegialt stöd och stor möjlighet till att påverka
  • Individuell kompetens och utbildningsplan, goda möjligheter till egen kompetensutveckling
  • Grupphandledning. Spegling och kollegial handledning är ett dagligt inslag
  • Arbetsledande funktion
  • Patient och familjefokuserad vård
  • Fokus på samtalet/mötet mellan dig och patient – tid för patienten

Om arbetsplatsen

Avdelning 99 är en slutenvårdsverksamhet inom Barn- och Ungdomspsykiatrin i Västmanland. Verksamheten, som finns i Västerås, är en länsövergripande resurs som samarbetar med samtliga öppenvårdsmottagningar i länet. Avdelningen är inriktad på akut vård och omhändertagande av barn och ungdomar. Vården präglas av en helhetssyn där patientens sammanhang är i fokus. Avdelningen, som är en allvårdsavdelning, har fem vårdplatser med möjlighet till en överbeläggning, där vårdnadshavare är närvarande under vårdtillfället. Personalgruppen är sammansatt av olika yrkeskompetenser som sjuksköterskor, skötare, läkare, psykolog, kurator samt medicinsk sekreterare som arbetar i team.

Akutmottagningen är en verksamhet som är integrerad med avdelning 99 och har som uppdrag att erbjuda akuta psykiatriska bedömningar samt akuta stödinsatser genom telefonrådgivning och bedömningssamtal. Primärjour och bakjour finns kopplade till verksamheten. På kvällar/nätter och helger övergår akutmottagningens uppdrag till medarbetare på avdelning 99, som då ansvarar för bägge enheternas uppdrag. Akutmottagningen har ett nära samarbete med avdelning 99.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Du som inte har specialistutbildning ges möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning psykiatri med bibehållen lön. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård, gärna inom barn och ungdomspsykiatri.

Anställningsvillkor

Vikariat med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning, Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 12 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anneli Blom
Enhetschef
021-17 56 28

Marie Claesson
Facklig representant, Vårdförbundet
021-17 59 27

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor