Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till BUP Öppenvårdsmottagning, Västerås

Refnr: 20200342

Vill du söka dig till ett stimulerande arbete där du är med och arbetar för en kvalitativ vård med barnet i fokus? Vi söker dig som har ett intresse av att vilja vara med och utveckla BUP i Västerås.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på BUP i Västerås välkomnas Du till en verksamhet som befinner sig på en viktig utvecklingsresa. Det innebär ett moderniserat arbetssätt och möjliggöra ökad tillgängligheten för patienter och anhöriga som söker sig till BUP. Det är en utmaning att möta den efterfrågan och de förväntningar som finns för barn- och ungdomspsykiatrin i hela Sverige – likväl som i Västerås. Som medansvarig i verksamheten får du möjlighet att vara med och delta i den påbörjade verksamhetsutvecklingen.

Som sjuksköterska på BUP arbetar Du kliniskt med insatser på specialistvårdsnivå. Du är en del av den medicinska kompetensen och bidrar med det perspektivet i teamet. Du ansvarar för medicinuppföljningar, gör medicinska bedömningar samt stödjande samtal utifrån din kompetens. På arbetsplatsen finns även möjligheter att delta i gruppbehandlingar och fördjupade bedömningar beroende på din kompetens och intresse.

Arbetet är mångsidigt och Du arbetar med barnet i fokus, från start till mål. Det innebär att Du kommer ha ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och extern samverkan med exempelvis skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar


Om arbetsplatsen

BUP i Västmanland är länsövergripande med mottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Det finns även specialistenheter, slutenvårdsplatser och en akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

Till BUP i Västmanland söker sig de som har en allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas inom första linjens vård. På Västeråsmottagningen arbetar ett fyrtiotal medarbetare fördelat på psykologer, läkare, socionomer, sjuksköterskor, specialpedagog, medicinsk sekreterare och arbetsterapeuter.

Koppling till forskningen för ökad kvalitet är viktigt för utvecklingsmöjligheter inom verksamheten och på sikt finns möjligheter till egen forskning. Ett regionalt psykiatriskt forskningscentrum har t.ex. startats där psykiatrisk forskning samlas inom hela förvaltningen.

För oss är också du som medansvarig viktig både vad gäller dina behov och utvecklingsmöjligheter. BUP har ambitionen att rusta dig med den kompetens du behöver för arbetet. Som en del i detta erbjuder vi bl.a. handledning, mentorskap och vidareutbildningar inom neuropsykiatri, suicidriskbedömningar och diagnostisering.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har stort intresse av att arbeta med barn med psykisk ohälsa. Ett stort plus är också om du har relevant vidareutbildning eller erfarenhet av arbete riktat mot barn, unga eller familjer, där barnen har speciella behov. 

Det här är ett jobb för dig som är trygg i dig själv och din roll som sjuksköterska, och som trivs i ett arbete där du får arbeta självständigt och ansvarstagande i patientarbetet. Brinner du också för att arbeta riktat mot barn, ungdomar och dess familjer kan det här vara det perfekta jobbet för dig!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 14 juni 2020.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Anna Österberg
Enhetschef Västerås
021-17 38 86
anna.osterberg@regionvastmanland.se
Anna Wessman
Vårdförbundet
021 17 58 96

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor