Logotyp Region Västmanland

Sjuksköterska till BB Västerås med garanti till betald barnmorskeutbildning

Refnr: 20211021

Brinner du för ditt arbete och vill arbeta med kvinnan i fokus på en arbetsplats där du får använda hela din kunskapsbredd? Då är det kanske dig vi söker!

BB Västerås är en avdelning med 22 vårdplatser. Här vårdas kvinnor som genomgått en normal graviditet och förlossning eller kvinnor med graviditetskomplikationer och eftervård vid komplicerade förlossningar. Vi ansvarar också för vården av de mammor som är inskrivna på neonatalavdelning 69. På BB utförs provtagning, screeningundersökningar och i särskilda fall lättare behandlingar av de nyfödda barnen. Vi arbetar efter en väl genomarbetad amningsstrategi utifrån WHO:s rekommendationer för ett amningsvänligt sjukhus. Till BB hör även en amnings- och återbesöksmottagning där vi tar emot mammor och barn som gått på tidig hemgång, samt stödjer de mammor som behöver hjälp under hela amningsperioden.

På Kvinnokliniken i Västerås har vi dag-, kväll- eller nattjänstgöring. Dagpersonal kan vid behov schemaläggas på natten och får då en arbetstidsförkortning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete där du får använda hela din kunskapsbredd.
  • Variation både i arbetsuppgifter och patientmöten.
  • Ett arbete där du gör skillnad och arbetar med kvinnans hälsa på olika sätt.
  • En trygg anställning med bra förmåner för dig som anställd. Läs gärna mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst 2 års yrkeserfarenhet. Du får en tillvidareanställning som sjuksköterska. Efter anställningens start ska du inom 2 år ta beslut och ansöka om att läsa vidare till Barnmorska. Du är då garanterad bibehållen lön under studietiden.
Efter avslutad utbildning övergår din anställning till en barnmorskeanställning och du förbinder dig att arbeta inom regionen under 2 år.

För att passa hos oss ser vi att du är trygg i ditt uppdrag som sjuksköterska och brinner lika mycket för kvinnans hälsa som vi. Du är en prestigelös, empatisk och flexibel person som har förmåga att läsa av olika situationer. Du trivs i ett varierande arbete som innebär stort samarbete där du även tar ansvar i patientarbetet. Det här är ett jobb för dig som är kommunikativ och har mod att agera även i situationer som ibland kan utmana ditt lugn och fokus.

Är detta du? Skicka in din ansökan.

Tillsvidareanställning dag/kväll och natt. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 6 februari 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Ann Gräsberg
Enhetschef BB Västerås
ann-margreth.grasberg@regionvastmanland.se