Till innehåll
Logotyp Region Västmanland
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till barnavdelning 64/barnakuten

Refnr: 20180077

Vill du arbeta på vår moderna avdelning med verksamhetsanpassade lokaler vilka möjliggör en patientsäker och god arbetsmiljö? Då kanske du blir vår nya kollega. Avdelningen präglas av mycket gott samarbete och ett bra arbetsklimat.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Vården sker i nära samarbete barnet och familjen. Med barnet i centrum ingår du i ett arbetslag med personal från olika yrkeskategorier.

Vi söker både nyexaminerade sjuksköterskor och sjuksköterskor med yrkeserfarenhet. Vi erbjuder en individanpassad introduktion och intern fortbildning inom pediatrik.


Om arbetsplatsen

Avdelning 64 är en allmänpediatrisk vårdavdelning med tillhörande barnakutmottagning. På avdelningen vårdas barn mellan 0-18 år med varierande diagnoser inom alla specialiteter. Avdelningen har 21 vårdplatser och är uppdelad i tre team. Verksamheten inrymmer akut och viss planerad barnsjukvård. Vi arbetar med arbetssätt PNV, patientnärmre vård.

Barnakutmottagningen vårdar patienter med akut barnmedicinska tillstånd.

Personal roterar mellan vårdavdelning och barnakuten. Som nyanställd sjuksköterska börjar du din tjänstgöring på en av enheterna. När du är trygg i din yrkesroll erbjuds du möjlighet till rotation.

Klicka på länken nedan för att se en film där du får träffa Kajsa, som berättar om hur det är att jobba som barnsjuksköterska hos oss.

https://www.youtube.com/watch?v=iodbrFctX84&feature=youtu.be


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett grundkrav. Om du även har en specialistsjuksköterskeexamen i hälso- och sjukvård för barn och ungdom är det meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska eller tidigare har arbetat med barnsjukvård.

Vi söker dig som är stabil med förmågan att behålla lugnet i pressade situationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är flexibel. Du har en stor empatisk förmåga och utstrålar ödmjukhet och omtanke till patienter och kollegor. Vidare söker vi dig som på ett strukturerat sätt planerar och prioriterar ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar till ett öppet och trevligt arbetsklimat.


Anställningsvillkor

TIllsvidareanställning och vikariat, heltid. Rotation dag/natt eller enbart natt.

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.


Välkommen med din ansökan senast 9 december 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva-Lotta Steen
Enhetschef
021-17 33 77

Tove Lundin
Biträdande enhetschef
021 - 17 44 36

Tina Javidi
Vårdförbundet
021-17 36 20

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor