Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Akut stroke- och neurologiavdelningen

Refnr: 20181050

Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du lära dig allt och lite till, då kanske det är just du som blir vår nya kollega? Vi söker dig som är ny eller med erfarenhet, som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning/arbetsplatsen

På ASN har vi roligt och trivs ihop, visst kan det vara mycket att göra ibland men det går bra när man arbetar i team med toppenbra kolleger. Vi är stolta över att ha vunnit regionens arbetsmiljöpris Solrosen samt att vi får jättebra utvärderingar från elever och studenter.

ASN är en akutvårdsavdelning inom medicinkliniken. Vi arbetar främst med hjärnans sjukdomar såsom stroke, hjärntumörer, MS, ALS och Parkinson. Detta utgör en mix av urakut omhändertagande som trombolys vid hotande eller befäst hjärninfarkt samt rehabarbete och spännande utredningsfall. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och du samarbetar med toppenduktiga undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped, dietist och kurator. För att avlasta dig från administrativa uppgifter finns våra receptionister. Vi har en egen anställd utskrivningssamordnare som lotsar oss i patientens väg ut mot kommun och primärvård och varje vardag kommer farmaceut och blandar infusioner och hämtar och plockar iordning läkemedel, mindre tid till läkemedelshantering ger mer tid till patienten. Vi har dagliga reflektioner tillsammans och ibland kommer prästen och är med. För att kicka igång dagen börjar vi med morgonjympa. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och som sjuksköterska finns möjlighet att rotera mot vår dagvård om intresse finns.

Som nyanställd sjuksköterska har du introduktion på 6-7 veckor, du går då tillsammans med erfarna kolleger. Du deltar även i regionens introduktionsår. Vi har önskeschema i ISP och som det är nu behöver du inte jobba natt hos oss då vi har nattanställda sjuksköterskor. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och du får avgiftsfritt nyttja regionens fina gym.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi vill jättegärna ha fler kolleger, nyutexaminerad sjuksköterska eller erfaren, alla passar in i vårt gäng. Jag, Linda som blir din chef, har jobbat på avdelningen i snart 15 år och jag älskar mitt jobb här. Jag brinner för vår avdelning, våra patienter och för att du ska trivas på jobbet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Linda Nyrén
Enhetschef vårdavdelning
021 - 17 31 22

Maria Sellin
Sektionsledare
021 - 17 39 27

Emmely Graje
Vårdförbundet
021 - 17 35 88

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor