Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till 1177 Vårdguiden på telefon, Västerås

Refnr: 20200448

Vi söker en kollega som lockas av arbetsuppgifter som både är utmanande och omväxlande på en arbetsplats som arbetar efter ett spännande koncept där alla kan utvecklas. Är du rätt person? Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
 

Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att du ska känna dig trygg i din roll. Vi använder oss av ett rådgivningsstöd och samtalsprocess för att på ett strukturerat och metodiskt sätt hantera samtalet. Hos oss genomgår du som nyanställd ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning.

Arbetet är lärorikt, utmanande och omväxlande. Arbetet sker självständigt men i en grupp som präglas av erfarenhet, samarbete och delaktighet. Vi ger möjlighet till personlig kompetensutveckling genom till exempel hospitering, handledning i samtalsmetodik och uppföljning av egna rådgivningssamtal. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

1177 Vårdguiden på telefon är en nationell tjänst som är etablerad i hela Sverige. I Västmanland arbetar ca 35 sjuksköterskor dygnet runt med sjukvårdsrådgivning till våra invånare via telefon. Vi är en attraktiv och framåtsträvande arbetsplats som arbetar efter ett spännande koncept där alla kan utvecklas. 

Vi arbetar delvis nationellt vilket har identifierats som en viktig utvecklingsstrategi för att nå effektivitet och för att erbjuda en jämlik vård. Genom att samverka nationellt får fler invånare svar snabbare vilket ökar patientsäkerheten.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på 1177 Vårdguiden och därför verkar vi för

  • att erbjuda ett arbete som är lärorikt, utmanande och omväxlande,
  • att erbjuda ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling och fördelaktiga personalförmåner, läs mer här. https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, barnsjukvård eller akutsjukvård. Du har bred klinisk erfarenhet från öppen- och/eller slutenvården samt har erfarenhet av telefonrådgivning. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Goda datakunskaper krävs.

Rådgivning per telefon kräver en väl utvecklad samtalsteknik, en förmåga till aktivt lyssnande och att kunna ta självständiga beslut. Förutom goda medicinska kunskaper ställs stora krav på din förmåga att kommunicera. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, empati, vilja att dela med sig av kompetens samt tilltro till den egna bedömningsförmågan i det rådgivande samtalet. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, arbetstid dag/kväll/helg, även möjlighet till rotation natt.

Tjänstgöringsgrad heltid, deltid, timanställning eller kombinationstjänst, tjänstgöringsgrad och anställningsform kan diskuteras.

Tillträde efter överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan senast 30 augusti 2020.
 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Maria Lindqvist
Enhetschef
021-17 45 60
Therése Törnberg
Vårdförbundet
0771-17 64 10

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor