Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska rotation Dialysmottagning/Vårdavdelning 3, Köping

Refnr: 20190125

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats som präglas av öppenhet, enagagemang och god stämning. Som sjuksköterska hos oss får du möjligheten att växla mellan arbete på en internmedicinsk vårdavdelning och dialysmottagning. Ta chansen att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss får du möjligheten att växla mellan arbete på en internmedicinsk vårdavdelning och dialysmottagning. Erfarenhet från båda verksamheterna bidrar till kunskapsförmedling mellan verksamheterna och som en resurs då patienterna är inneliggande.

Vårdavdelning 3 är inriktad mot hematologi, gastroenterologi samt njursjukvård. Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvar för 5-6 patienter. Du tar emot och utför ordinationer samt ansvarar för att patienten får sin behandling och bästa möjliga omvårdnad utifrån sitt behov. Arbetstiderna på vårdavdelningen sker enligt schema och omfattar också kvällar och helger.

Dialysmottagningen utför cirka 4000 dialysbehandlingar per år. Det finns också en sjuksköterskeledd njursviktsmottagning på samma plan. Som sjuksköterska förbereder du inför dialysbehandling, ansvarar för medicinering och omvårdnad under behandling, dokumentation efter behandling samt information till patienter, vårdgivare och anhöriga. Arbetstiderna på mottagningen varierar, dagtid måndag-lördag samt kvällstid måndag, onsdag och fredag.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken Köping sörjer för den akuta internmedicinska vården i västra och norra Västmanland med ett upptagningsområde på ca 85 000 invånare. Inom Medicinkliniken Köping utreds och behandlas alla invärtesmedicinska sjukdomar och varje avdelning har profilområden där personalen har fördjupade kunskaper. Kliniken är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att man som enskild anställd ska ha möjlighet att se helheten, vara igenkänd och känna sig hemma på hela kliniken.

Vi värnar om att du som sjuksköterska får en god introduktion hos oss. Det innebär att du har 20 inskolningspass på Vårdavdelning 3 samt 8 veckors inskolning på Dialysmottagningen.

Köping är beläget vid Mälarens västra strand och med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Sjukhuset ligger cirka tre minuters promenad från järnvägsstationen vilket underlättar för våra pendlande medarbetare.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med utbildning inom internmedicin och njurmedicin. Meriterande är erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom internmedicin, likaså erfarenhet från dialysverksamhet.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Då en stor del av arbetet utförs i team så är det viktigt att du arbetar bra med andra och har förmågan att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar och driver ditt arbete framåt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta 5 veckor på respektive enhet. Under 10 veckor arbetar du 4 helger vilket innebär 6 helgpass. Antingen arbetar du rotation Dialysmottagning/Vårdavdelning 3 dag, kväll, helg enligt schema, eller rotation Dialysmottagning/Vårdavdelning 3 natt.

Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Du som arbetar blandat natt och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Inger Bertling
Enhetschef Dialysmottagningen
0221-26 585

Therése Norén
Enhetschef Vårdavdelning 3
0221-262 98

Elisabeth Berglind
Vårdförbundet
0224-585 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor