Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Vuxenpsykiatrin, avdelning 96/93

Refnr: 20200713

Är du en trygg och stabil sjuksköterska som vill arbeta i en spännande verksamhet? Hos oss erbjuds du en tjänst där du kommer arbeta ihop med kunniga och trygga medarbetare och få god möjlighet till kompetensutveckling. Det kanske är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på natten ansvarar du för avdelning 96 och avdelning 93. Det innebär att du ansvarar för arbetsledning, omvårdnad, medicinhantering, dokumentation och övriga sjuksköterskeuppgifter.

Vid din sida så kommer du att arbeta med fyra skötare som bemannar de två avdelningarna. Du kommer att arbeta med kunnig, stabil, erfaren och van personal, som du kan känna dig trygg med. De ser fram emot att få dig som arbetsledare och kollega! Du kommer även att ha vana sjuksköterskekollegor nära dig då samtliga akutavdelningar och psykiatriska akutmottagningen ligger samlade nära varandra på entréplanet.


Om arbetsplatsen

Avdelning 96 är en akutpsykiatrisk avdelning inriktad mot psykoser. Hos oss arbetar 22 medarbetare fördelat på sjuksköterskor och skötare.  Du välkomnas till en arbetsplats med god stämning och en trygg och stabil arbetsgrupp. Det finns mycket kompetens och lång erfarenhet i gruppen och dina möjligheter till kompetensutveckling är goda. Avdelningen har 12 vårdplatser och är belägen vid markplan med uteplats. På avdelningen vårdas patienter med psykossjukdomar i det akuta sjukdomstillståndet innan behandlingen kan fortsätta på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Det kan vara patienter enligt såväl hälso-och sjukvårdslagen som enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård.

I din tjänst kommer du också arbeta på avdelning 93 vilket är en pyskiatrisk intensivvårdsavdelning. Avdelning 93 har i uppdrag att ta emot de mest vårdkrävande patienterna oavsett diagnos, som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård. Avdelningen har 10 vårdplatser. Precis som på avdelning 96 vårdas en del patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård. 

Vi erbjuder dig:

- Ett samarbetsinriktat arbete där du är del av ett kunnigt och kompetent team

- Bra kompetensutveckling och kontinuerlig handledning

- Ett arbete där du får ta ansvar i patientarbetet i en miljö där ingen dag är den andra lik

- Bra förmåner för dig som anställd. Läs gärna mer här:https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Om du inte har specialistutbildningen finns möjligheten att få gå denna med full lön. Eftersom en stor del av ditt arbete handlar om kommunikation och att nå fram till patienter och medarbetare ser vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift.

Du är trygg och stabil som person och i din roll som sjuksköterska. Du kan självständigt planera och lägga upp ditt arbete men fungerar också bra i samarbetet med andra och har ett gott bemötande mot såväl patient, anhörig och kollegor. I arbetet kan det förekomma hotfulla situationer varför du behöver ha ett lugnt och kontrollerat arbetssätt. Vi ser också att du har en förmåga att ställa om mellan olika arbetsmoment när nya omständigheter uppstår. 
 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid natt inom Vuxenpsykiatrin med placering på avdelning 96.  
 
Tillträde enligt överenskommelse.

Du som arbetar ständigt natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid. 


Välkommen med din ansökan senast 1 december 2020

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Maria Juskär
Enhetschef
021-17 58 74
Peter Sjödahl
Vårdförbundet
070-608 97 14

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor