Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Vuxenpsykiatrin avdelning 95

Refnr: 20190435

Har du ett intresse för att jobba med en variation av både psykiatri och somatisk vård? Nu söker vi dig, sjuksköterska, som vill göra skillnad, så är du nyfiken på psykiatri; Hör av dig till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Avdelning 95 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 10 vårdplatser. Våra medarbetare arbetar i vårdlag, sjuksköterskor och skötare, med ansvar för 5 vårdplatser per lag. På avdelning 95 arbetar vi med en bredd av diagnoser, exempelvis depressioner, ångesttillstånd, personlighetstörningar och kriser av olika slag. Bredden gör att arbetet är lärorikt, utmanande och utvecklande. Man får använda alla sina kunskaper. Vi har en åldersindelad allmänpsykiatrisk heldygnsvård. Avd 95 har inriktning 46 år och uppåt.

Avdelning 95 ansvarar även för Vuxenpsykiatrins ECT-verksamhet. Psykiatriområdet är stort, och det finns många möjligheter till utveckling och kunskapsbredd. Vi uppmuntrar intresse för vidarestudier. Om du vill satsa på en specialistutbildning finns möjlighet att få tjänstledigt med lön under studierna.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i vårdlag med andra sjuksköterskor och skötare. Du är omvårdnadsansvarig för patienten. Viss somatisk vård förekommer. Du dokumenterar i journalsystemet Cosmic. Du får regelbundet handledning och fortbildning. Här är vi och här kan du se vad arbetet hos oss innebär.

Som sjuksköterska på natten ansvarar du även för avdelning 97. Avdelning 97 har 11 vårdplatser med inriktning neuropsykiatri.

Om du tycker om blandningen av somatisk vård och psykiatri ska du söka till oss!


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. För att kunna ge patienten en så god och kvalitativ vård som möjligt ser vi gärna att du har en specialistutbildning i psykiatri. Om du är grundutbildad har du möjlighet att gå specialistutbildningen med bibehållen lön. För att arbeta hos oss krävs att du har intresse av att arbeta med människor, tycker om att arbeta i grupp, är strukturerad och empatisk. Du är intresserad av och vill delta i avdelningens utvecklingsarbete. Vi ser även till din personliga lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Våra sjuksköterskor har schemalagd arbetstid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Inom Region Västmanland erbjuder vi en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete.

Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.


Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

 

Kontaktpersoner

Christina Mille
Enhetschef
021-17 58 58

Jenny Målqvist
Vårdförbundet
021-17 41 82

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor