Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Ortopedkliniken

Refnr: 20190284

Nu söker vi på Ortopedkliniken en ny kollega. Vi erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du erbjuds sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Trivs du i ett variationsrikt arbete i en miljö som kännetecknas av ett gott samarbete och hjälpsamma, positiva kollegor? Det kanske är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Ortopedklinikens akuta avdelning en ny kollega för att förstärka natten. Ett alternativ är också att rotera mot natten. Vi är ca 30 sjuksköterskor idag, uppdelade i fyra olika team med en egen sektionsledare kopplat till vardera team. Ortopedi är ett brett område där vi behandlar allt från damen som ramlat och fått en fraktur när hon skulle hänga upp julgardinerna till grabben som har ett infekterat kattbett. Det kan röra sig om ryggsjukdomar och övriga diagnoser relaterade till rörelseapparaten. Som sjuksköterska på ortopedisk avdelning akut är oftast smärtlindring, såromläggningar och antibiotikabehandling samt pre- och postoperativ vård av patienten en stor uppgift. Patienterna är ofta multisjuka och det ingår ofta många vårdtekniska moment vilket gör att du som sjuksköterska får en bra grund att stå på och en bred erfarenhet.

Vi erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Om arbetsplatsen 

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Planerad kirurgi genomförs till stor del vid Västmanlands sjukhus Köping medan större planerad kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås. Ortopedkliniken i Västmanland har på Västmanlands sjukhus Västerås en mottagning och en rehabenhet samt två vårdavdelningar i Västerås, en med akut intag och en med elektivt intag. Vår målsättning är att vår arbetsplats ska bli ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av nattarbete sedan tidigare. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är krav. Har du även kunskaper i andra språk så är det en merit. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av nattarbete.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I pressade situationer så är du lugn, stabil samt fokuserad och du kan anpassa dig till nya omständigheter som dyker upp i arbetet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 70-100 % utifrån önskemål (heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid).

 

Välkommen med din ansökan senast 19 maj 2019.

 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor