Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Kirurgklinikens avdelning 7

Refnr: 20190843

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Är du sjuksköterskan vi söker? Då vill du säkert veta vilka vi är!

Vi är en härlig arbetsgrupp med nära samarbete och högt i tak. Hos oss erbjuds du ett varierande, lärorikt, spännande och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten. 

Vi är en klinik med öppet klimat och god gemenskap. Kirurgi är en bred och spännande specialitet vilket gör att du som sjuksköterska ständigt kommer att utvecklas i din profession. Vi arbetar strukturerat med standardiserade vårdprogram och utför avancerade medicintekniska moment. Vi arbetar även hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du är givetvis en stor del i detta.

På kirurgen arbetar vi aktivt med vår värdegrund, och våra hälsoinspiratörer bidrar till ett gott arbetsklimat och god gemenskap. Hos oss är även möjligheterna till kompetensutveckling goda och det finns även möjlighet till betald specialistutbildning om du skulle önska det.

Vi erbjuder sänkt veckoarbetstid, du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. För dig som arbetar ständig natt ger det ett heltidsmått på 32 timmar per vecka. Vi märker att det skapar mer flexibilitet och möjliggör för återhämtning, vilket är viktigt för oss.

 

Fortsätt att läsa lite om vår avdelning nedan!

Vi på avdelning 7 är en akutvårdsavdelning med inriktning akut buk och trauma. Vi har även planerad verksamhet med inriktning mot bråck, bröst och plastik. Du har stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du jobbar med både akutsjukvård och planerade ingrepp. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta omvårdnadsansvar, läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård och ansvar för patienter med akuta sjukdomstillstånd. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multiprofessionellt team där ni tillsammans sätter patienten i fokus och där patientens delaktighet är en given del.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete i akutvård är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic men det är inget krav. Som person ser vi att du är lugn och stabil och ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Samarbete är viktigt för oss, så vi söker efter dig som lyssnar, kommunicerar och kan hantera situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid eller efter eget önskemål. Tillträde efter överenskommelse.

Har vi med detta väckt ditt intresse?

 

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020.

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Gustaf Andersson
Enhetschef
021-17 65 68
gustaf.andersson@regionvastmanland.se
Lena Carlsson
Vårdförbundet
021-17 65 81
lena.c.carlsson@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor