Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Kirurgkliniken avdelning 8 Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20200199

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Kirurgi är en bred och spännande specialitet vilket gör att du ständigt som sjuksköterska kommer utvecklas i din profession.

Nu söker vi på avdelning 8 en ny kollega till vårt team. Här erbjuds du ett spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten.

 

Arbetsuppgifter

Hos oss har vi både akut kirurgi med intag dygnet runt från akuten och vi har även planerad kirurgi primärt med sjukdomar i övre delen av buken med inriktning endokrin kirurgi, galla, magsäck, bukspottkörtel och lever. Du har stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du jobbar med både elektiv- och akutsjukvård.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta omvårdnadsansvar, läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård och ansvar för patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multiprofessionellt team där ni tillsammans sätter patienten i fokus och där patientens delaktighet är en given del. Som sjuksköterska på natten har du ett stort ansvar, du gör akuta bedömningar och du behöver kunna prioritera i dina arbetsuppgifter.

 

Om arbetsplatsen

På avdelning 8 är vi ett stort härligt superbra team i blandade åldrar och med stor arbetsglädje och med olika kompetenser.

Vi jobbar tätt sammansvetsat, har roligt tillsammans och månar om varandra. Hos oss är möjligheterna till kompetensutveckling goda och det finns även möjlighet till betald specialistutbildning om du skulle önska det.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har varit kliniskt aktiv i minst ett år. Erfarenhet av akutvård ser vi som en stor fördel.

Som person ser vi att du är lugn och stabil och ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Samarbete är viktigt för oss, så vi söker efter dig som lyssnar, kommunicerar och kan hantera situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 70-100% utifrån önskemål.

Vi erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar blandat natt och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar.
Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 april 2020

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Tina Gustafsson
Enhetschef
021-17 65 70
Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor