Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till hjärt- och lungavdelningen, Köpings sjukhus

Refnr: 20180988

Tycker du att teamarbete, god gemenskap och patientnära vård är viktigt? Vill du arbeta i en verksamhet där närheten till varandra öppnar upp för gott samarbete och en sammanhängande vårdkedja för patienten? Då är det kanske dig vi söker.  

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.  

 

Om arbetsplatsen 

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken. 

Till avdelningarna har vi två utskrivningssamordnare kopplade vilket gör att du som sjuksköterska får större möjlighet att jobba patientnära.  

 

Avdelning 1

Avdelning 1 har 24 vårdplatser med inriktning på hjärt- och lungsjuka patienter. Patienter kommer för eftervård från Hjärtintensiven med telemetriövervakning men också från akutmottagningen eller på remiss. Avdelningen har en stor patientomsättning med relativt korta vårdtider.

Vi bedriver en avancerad hjärtsjukvård som nyligen prisats som den bästa i landet.

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du som har läst minst fyra terminer av din sjuksköterskeutbildning är också välkommen att kontakta oss för att eventuellt påbörja en timanställning som undersköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som är lämplig för avdelningen samt har erfarenhet av vård med liknande inriktning. Du som inte har tidigare erfarenhet kommer att erbjudas intern utbildning.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete. I oförutsedda situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt. 
 

Vi erbjuder dig:

  • Möjlighet till rotiationstjänst för att bredda din kompetens 
  • Kompetensutveckling
  • Region Västmanlands "introduktionsår för sjuksköterskor" för nyexaminerade. Syftet med introduktionsåret är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och är ett komplement till klinikens egen introduktion. 

Läs mer om våra förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Anställningsvillkor 

Tillsvidare, heltid. Annan tjänstgöringsform kan diskuteras.

Tjänsten gäller nattjänstgöring med möjlighet till rotation dag/kväll.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 januari 2019.  

Kontaktpersoner

Peter Fasth
Enhetschef
0221-261 24
peter.gronvall.fasth@regionvastmanland.se

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor