Logotyp Region Västmanland

Sjuksköterska natt till Geriatriska och Rehabliteringsmedicinska avdelningen

Refnr: 20211012

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omvårdnaden på avdelningen. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete med mycket ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat allmän och specifik omvårdnad och läkemedelsadministrering. Du är en del av ett multiprofessionellt team där dina iakttagelser nattetid är betydelsefulla för patienten.

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med ett gott och öppet arbetsklimat som präglas av arbetsglädje, engagemang och trivsel. Vi arbetar ständigt med förbättringar i vården. Vi arbetar också för nöjda medarbetare som är aktiva i verksamhetsutvecklingen. Vi har ett väl fungerande samarbete i gruppen och med andra yrkesprofessioner, samt nya och fräscha arbetslokaler.

Rehabiliteringsmedicinska avdelningen och Geriatriska avdelningen har ett nära och dagligt samarbete och vi delar även vårdavdelning. På natten ansvarar du för antingen patienterna på geriatrik akut eller patienterna på rehabiliteringsmedicin och geriatrik rehab.

• Rehabiliteringsmedicin har uppdrag att rehabilitera personer mellan 18 och 65 år. De vanligaste diagnosgrupperna är stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador och vissa neurologiska sjukdomar. Planerat intag via remiss. 7 – 8 vårdplatser.
  • Geriatrik rehab har uppdrag att rehabilitera personer från 65 år och uppåt. De vanligaste diagnosgrupperna är stroke, ortopedi och kirurgi. Planerat intag via remiss. 7 – 8  vårdplatser.
  • Geriatrik akuthar uppdrag att vårda multisjuka äldre från 75 år och uppåt med medicinska och ortopediska diagnoser. Intag sker via akuten eller MAVA. 14 - 16 vårdplatser.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom yrket. Vi söker nattsjuksköterskor till både vår rehabiliterande verksamhet och till vår akuta verksamhet.

Som person är du glad och positiv och tycker om att ge av dig själv. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och uttrycker en positiv attityd till din arbetsplats. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan behålla ett lugn i pressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor.

Vi erbjuder dig:

• En arbetsmiljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel.
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens värdesätts.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter.
  • Individuellt anpassat introduktionsprogram.

Tillsvidare enbart natt 72,9 % eller annan anställningsgrad enl överenskommelse.
Möjlighet till rotation dag/natt.
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 12 december 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Inger Tynn
Enhetschef
inger.tynn@regionvastmanland.se