Sjuksköterska natt till Geriatriska och Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Refnr: 20190419

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete? Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en nattsjuksköterska till vår rehabiliterande verksamhet och en nattsjuksköterska till vår akuta verksamhet.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omvårdnaden på avdelningen. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete med mycket ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat allmän och specifik omvårdnad och läkemedelsadministrering. Du är en del av ett multiprofessionellt team där dina iakttagelser nattetid är betydelsefulla för patienten.

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med ett gott och öppet arbetsklimat som präglas av arbetsglädje, engagemang och trivsel. Vi har ett väl fungerande samarbete i gruppen och med andra yrkesprofessioner, samt nya och fräscha arbetslokaler.

Vi arbetar ständigt med förbättringar i vården. Vi arbetar också för nöjda medarbetare som är aktiva i verksamhetsutvecklingen. Att vi är på rätt väg kan vi se i våra goda resultat från medarbetarenkäten.

Rehabiliteringsmedicinska avdelningen och Geriatriska avdelningen har ett nära och dagligt samarbete och vi delar även vårdavdelning.

• Rehabiliteringsmedicin har uppdrag att rehabilitera personer mellan 18 och 65 år. De största diagnosgrupperna är stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador och vissa neurologiska sjukdomar. Planerat intag via remiss. 9 vårdplatser.
  • Geriatrik rehab har uppdrag att rehabilitera personer från 65 år och uppåt. De största diagnosgrupperna är stroke, ortopedi och kirurgi. Planerat intag via remiss. 9 vårdplatser.
  • Geriatrik akut har uppdrag att vårda multisjuka äldre från 75 år och uppåt med medicinska och ortopediska diagnoser. Intag sker via akuten eller MAVA. 19 vårdplatser.

Vi erbjuder dig:

• En arbetsmiljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel.
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens värdesätts.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter.
  • Individuellt anpassat introduktionsprogram.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom yrket.

Som person är du glad och positiv och tycker om att ge av dig själv. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och uttrycker en positiv attityd till din arbetsplats. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan behålla ett lugn i pressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor.

Tillsvidare enbart natt 72,9 % eller annan anställningsgrad enl överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 6 juni 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Åsa Lundholm
Enhetschef Geriatriska avdelningen