Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Geriatriska och Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Refnr: 20190419

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete? Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en nattsjuksköterska till vår rehabiliterande verksamhet och en nattsjuksköterska till vår akuta verksamhet.  

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omvårdnaden på avdelningen. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete med mycket ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat allmän och specifik omvårdnad och läkemedelsadministrering. Du är en del av ett multiprofessionellt team där dina iakttagelser nattetid är betydelsefulla för patienten.

Om arbetsplatsen

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med ett gott och öppet arbetsklimat som präglas av arbetsglädje, engagemang och trivsel. Vi har ett väl fungerande samarbete i gruppen och med andra yrkesprofessioner, samt nya och fräscha arbetslokaler.

Vi arbetar ständigt med förbättringar i vården. Vi arbetar också för nöjda medarbetare som är aktiva i verksamhetsutvecklingen. Att vi är på rätt väg kan vi se i våra goda resultat från medarbetarenkäten.

Rehabiliteringsmedicinska avdelningen och Geriatriska avdelningen har ett nära och dagligt samarbete och vi delar även vårdavdelning.

  • Rehabiliteringsmedicin har uppdrag att rehabilitera personer mellan 18 och 65 år. De största diagnosgrupperna är stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador och vissa neurologiska sjukdomar. Planerat intag via remiss. 9 vårdplatser.
  • Geriatrik rehab har uppdrag att rehabilitera personer från 65 år och uppåt. De största diagnosgrupperna är stroke, ortopedi och kirurgi. Planerat intag via remiss. 9 vårdplatser.
  • Geriatrik akut har uppdrag att vårda multisjuka äldre från 75 år och uppåt med medicinska och ortopediska diagnoser. Intag sker via akuten eller MAVA. 19 vårdplatser.

Vi erbjuder dig:

  • En arbetsmiljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel.
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens värdesätts.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter.
  • Individuellt anpassat introduktionsprogram. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom yrket.

Som person är du glad och positiv och tycker om att ge av dig själv. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och uttrycker en positiv attityd till din arbetsplats. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan behålla ett lugn i pressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor.  

Anställningsvillkor

Tillsvidare enbart natt 72,9 % eller annan anställningsgrad enl överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 6 juni 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Åsa Lundholm
Enhetschef Geriatriska avdelningen
021-17 41 95
asa.lundholm@regionvastmanland.se

Inger Tynn
Enhetschef Rehabiliteringsmedicinska avdelningen
021-17 55 92
inger.tynn@regionvastmanland.se

Linnéa Björkbacka
Enhetschef Geriatriska avdelningen
021-17 31 81

Sofia Uusitalo
Vårdförbundet
021-17 31 81

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor