Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Avdelning 3, Köping

Refnr: 20200031

Tycker du att teamarbete, god gemenskap och patientnära vård är viktigt? Vill du arbeta i en verksamhet där närheten till varandra öppnar upp för gott samarbete och en sammanhängande vårdkedja för patienten?

Vi söker dig som vill arbeta natt hos oss på avdelning 3.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.

Om arbetsplatsen

På Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken.

Vi värnar om att du som ny sjuksköterska får en god introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll. Att nya och erfarna medarbetare lär av varandra ser vi som en självklarhet. Teamarbetet är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum.

Avdelning 3 – Hematologi och gastroenterologi. Avdelningen är en internmedicinsk akutvårdsavdelning. Här är inriktningen blod-mage-tarm samt njur och -diabetespatienter. Avdelningen har 18 vårdplatser.


Vi erbjuder dig:

- En arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap.
- Kompetensutveckling via Regionens lärcentrum. Vid Köpings sjukhus finns även ett kliniskt träningscentrum.
- Region Västmanlands "introduktionsår för sjuksköterskor" för nyexaminerade. Syftet med introduktionsåret är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och är ett komplement till klinikens egen introduktion.

Läs mer om Region Västmanlands förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra till ett gott teamarbete och medverka till en god vård. Vi söker dig som är erfaren men också i början av din karriär. Erfarenhet av omhändertagande av patienter med internmedicinska diagnoser är något vi värdesätter. Du som inte har tidigare erfarenhet kommer att erbjudas intern utbildning.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete. I nya och oförutsedda situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid nattjänstgöring.

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 28 januari 2020!


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.


Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Therese Norén
Enhetschef avd 3
0221-262 98

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor