Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till AH-teamet på Palliativa enheten, Västerås

Refnr: 20180307

Vill skapa värde för patienter som vårdas hemma i ett arbete där du både arbetar självständigt och i team? Då är det kanske dig vi söker till oss på Palliativa enheten i Västerås. Vi är en nyligen i hopslagen enhet under utveckling i helt nya lokaler som ser fram emot att få dig som kollega till oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Palliativa enheten välkomnas du till en trevlig arbetsplats under utveckling. Enheten består av en specialiserad palliativ vårdavdelning och avancerad sjukvård i hemmet (AH-teamet). I AH - teamet arbetar du självständigt i patientens hem och kommer att stöta på olika typer av arbetsuppgifter som du löser på plats. Detta kan både innebära korta och långvariga kontakter.

Som sjuksköterska arbetar du nära patienten och dennes närstående. Du ger individuellt anpassad vård, där målet är att på bästa sätt lindra symptom oavsett om de är fysiska, psykiska, andliga eller existentiella. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i ditt arbete varför du nästan alltid åker ut till patienten tillsammans med en undersköterska.


Om arbetsplatsen

Palliativa Enheten i Västerås tillhör organisatoriskt Onkologiska kliniken. Hos oss arbetar man i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Det finns även en diakon knuten till verksamheten.

Vi tar emot patienter som är i behov av specialiserad palliativ vård och arbetar utifrån en helhetssyn på människan där ledord som teamarbete, symtomlindring, kontinuitet och stöd till närstående är centrala. AH - teamet har ibland uppdrag som innefattar icke palliativ vård men kräver specifik medicinskt kompetens. Det kan till exempel vara antibiotika intravenöst, parenteral nutrition, blodtransfusioner etc.

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett meningsfullt och stimulerande jobb med stort patientfokus.
  • Att vara med på en utvecklingsresa i en positiv verksamhet.
  • Variation av både självständigt arbete och arbete i team
  • Ett arbete där du får fokusera på det medicinska och göra skillnad.
  • En individanpassad introduktion tills du känner dig trygg i din nya roll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs med att arbeta i team men också känner dig trygg i att ta egna beslut. Med fördel har du någon form av yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet från palliativ vård och/eller hemsjukvården. Vidareutbildning inom palliativ vård eller annan relevant utbildning är även det meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

För att passa hos oss ser vi att du är en trygg, flexibel och empatisk person. Du trivs i ett arbete med mycket samarbete och situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus. Det här är ett jobb för dig som är kommunikativ, ser positivt på ditt arbete och som vill arbeta utifrån en helhetssyn i patientarbetet. Brinner du också lika mycket för vår målgrupp som vi kan det har vara det perfekta jobbet för dig. För dig som är intresserad av att veta mer om vår verksamhet så finns även möjlighet till att auskultera. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid natt. (Anställningsgrad kan diskuteras).

Tillträde efter överenskommelse. 

B-körkort är ett krav. 

 

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018. 

 

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner

Cecilia Hellkvist
Biträdande enhetschef
021-17 66 84

Margareta Busk
Biträdande enhetschef
021- 17 67 73

Karina Olofsson
Vårdförbundet
021-17 60 96

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor