Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska med inriktning hjärtsjukvård till Medicinmottagningen Sala

Refnr: 20190512
Vill du vara en del av en mottagning som strävar efter att tillhandahålla vård av hög kvalitet?
Vi söker dig som vill arbeta i ett sammanhang där en önskan och vilja att bidra till en ständig utveckling av vår verksamhet ses som given.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. 
På riktigt.
 
 
 
Arbetsuppgifter
 

Hos oss kommer du att arbeta med olika uppdrag och arbetsuppgifter som innefattas av egen mottagning, telefonrådgivning, du kommer ordinera Waran, hantera uppföljningar av de som står på NOAK.

I arbetsuppgifterna ingår att på delegering självständigt ordinera samt hantera inkomna provsvaransvar, ansvara för dosjusteringar av insatta läkemedel, telefonuppföljningar mm. Vi har även planer på att öppna en sjuksköterskebaserad flimmermottagning.
Vi arbetar efter nationella vårdprogram, registrerar i nationella register, utvärderar samt ändrar arbetssätt och förhållningssätt för att uppnå bättre resultat.


Om arbetsplatsen
 
Medicinkliniken vid Västmanlands sjukhus Sala bedriver närsjukvård i det lilla formatet genom att tillgodose invånarnas behov av basal internmedicinsk specialistvård, avancerad hemsjukvård samt kvalificerade rehabiliteringsinsatser. På sjukhuset finns en vårdavdelning med 18 platser, medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bland annat fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård.

Under hösten kommer vi införa personcentrerad vård. Vi arbetar nära den kommunala hemsjukvården och vi värdesätter ett gott samarbete med sjuksköterskorna på kommunala boenden. Hos oss strävar vi efter att sprida vår kompetens där vi ser att det gör skillnad för patienten och för de som arbetar närmast patienten.

På Medicinmottagningen arbetar sju sjuksköterskor, två undersköterskor, en medicinsk fotvårdare, en dietist samt medicinska sekreterare. Vi har flera läkarspecialiteter- alla har egen mottagning. Vi är en stabil arbetsgrupp med ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. Hos oss erbjuder vi dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats med god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet, inflytande, lärande och utveckling.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning inom hjärtsjukvård samt om du har ett par års erfarenhet inom området. Som person är du trygg och tar ansvar för din uppgift och har en positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du strukturerad och självgående samt har god förmåga att prioritera. Du delar vår värdering att alltid se patienten som en individ, en person med egna resurser som tillgång för att kunna leva ett mer hälsosamt liv. Som person är du noggrann och ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete.
 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 80-100%. Dagtid mån-fre. Tillträde enligt överenskommelse.
 

Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2019!
 
 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY
 
Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.
 
 

Kontaktpersoner

Mie Bäckman
Enhetschef
070-616 81 81

Marie Claesson
Facklig representant, Vårdförbundet
021-17 59 27

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor