Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjukhusfysiker till Radiofysikenheten

Refnr: 20180547

Vill du arbeta med ett spännande och utvecklande arbete? Då kanske det är du som blir vår nya kollega!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Enhetens arbetsfält är brett och beroende på kompetens, erfarenhet och intresse kan arbetsuppgifterna styras i den mest optimala riktningen avseende strålbehandling och/eller nuklearmedicin.


Om arbetsplatsen

Onkologikliniken i Västerås erbjuder en sammanhängande kedja för cancervård. Utöver radiofysikenheten så består kliniken av en modern strålbehandlingsavdelning, en vårdavdelning, en dagvårdsavdelning som utför cytostatikabehandlingar samt en enhet för avancerad hemsjukvård och palliativ vård.

Radiofysikenheten är en mycket viktig samarbetspartner i den kliniska vardagen. Enheten bidrar med kontroller, service, metodutveckling och fysikalisk expertis såväl inom strålbehandling som inom nuklearmedicin, men har också ett övergripande ansvar vad gäller strålsäkerheten inom Region Västmanland. På enheten jobbar fem sjukhusfysiker, två ingenjörer och en kanslist.


Kvalifikationer

Du är, eller inom kort blir, legitimerad sjukhusfysiker. Erfarenhet från strålbehandling eller nuklearmedicin är meriterande.

Du har en personlig mognad och förhåller dig på ett lämpligt sätt i olika situationer, du kan skilja på det personliga och professionella. Vi vill att du är självgående och tar ansvar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är positiv och utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är uthållig och förblir motiverad och effektiv trots eventuella bakslag och besvikelser i arbetet. Du har hög serviceanda, är kvalitetsmedveten och analytisk i ditt sätt att arbeta.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 
Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Sture Eklund
Cheffysiker
021-17 32 27

Sofia Kopf Bäckström
Sjukhusfysiker
021-17 33 44

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor