Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjukgymnast/fysioterapeut till Kirurgklinikens Rehabenhet

Refnr: 20180171

Vi söker en kvalificerad Legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut till en spännande och varierande enhet som Kirurgklinikens Rehabenhet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är dynamiska, består av bedömningar och behandlingar av patienter i sluten- och öppenvård som vårdas vid några av de kliniker vi arbetar emot. Vi arbetar med tidig individuellt anpassad rehabilitering och utprovning av gånghjälpmedel.

Vi medverkar som vikarie vid andra personers frånvaro. Helgtjänstgöring ingår enligt schema. Även handledning av Fysioterapeutstudenter kan bli aktuellt.

Arbetet passar dig om du trivs med att vara beslutsam, har perspektiv och organisera. Du kommer att fatta beslut och tar initiativ även i stressiga situationer. Därför är kommunikation, lyhördhet och bra samarbete med andra människor optimalt. Du bör vara självgående.

Kirurgklinikens Rehabenhet är i konstant utveckling inom alla spännande områden vi arbetar på, vi söker kvalitetsmedvetenhet och nya idéer.


Om arbetsplatsen

Om du är nyfiken och intresserad kan vi berätta för dig att din tjänstgöring blir vid Kirurgklinikens Rehabenhet som ansvarar för det fysioterapeutiska- och arbetsterapeutiska arbetet på Kirurg-, Operations (Intensivvårdsavdelning, Smärtmottagningen)-, Onkolog-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken.

På enheten arbetar fyra arbetsterapeuter och tio fysioterapeuter varav en är enhetschef. Kirurgklinikens Rehabenhets profil och mål är att ha fokus på patienten, teamarbete med olika yrkeskategorier som vi värderar högt, samt utvecklingsarbete som ger goda resultat i arbetet och patientsäkerheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av fysioterapeutiskt omhändertagande av patienter inom vårt ansvarsområde. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom andning och cirkulation samt andra kurser som är relevanta för vår verksamhet. Har du dessutom websesamutbildning från Hjälpmedelscentrum och förskrivarutbildning är det något vi värdesätter. Vi arbetar i Prator och i journalsystemet Cosmic varför kunskaper i dessa är ett plus. Du bör även ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort B krävs för tjänsten.

För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du har förmågan att på ett självständigt sätt planera och prioritera i ditt arbete. Du kan anpassa dig till nya omständigheter och hitta lösningar i olika situationer. Hos oss är teamarbete i fokus och därför tror vi att det är en arbetsform du trivs med. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och når fram i din kommunikation till både kollegor och patienter. Vi värdesätter utveckling och ser att du är en person som gärna kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor.


Anställningsvillkor

Vikariat, heltid, till och med 30 november 2018. Tillträde enligt överenskommelse.

Helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan senast 25 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

 

Kontaktpersoner

Silvia Husum De Utjés
Enhetschef
021-17 36 39

Therese Olsson
Fysioterapeuterna
021-17 30 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor