Servicemedarbetare till Samlad Service, Köping

Refnr: 20210680

Är du flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten? Uppskattar du ett varierat arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då är det kanske dig vi söker!
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården. Du kommer bland annat arbeta med att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, städa övriga utrymmen, måltidshantering, beställning av måltider samt andra serviceuppgifter som vården beställer.

Jobbar du som servicemedarbetare på en avdelning (VNS team) tillhör du ett team av cirka 4-5 servicemedarbetare som är knutna till en avdelning på sjukhuset där du städar, arbetar i avdelningsköket och utför andra serviceuppgifter som avdelningarna beställer.

Mer nyfiken på arbetet? Gå gärna in och titta på vår film: https://www.youtube.com/watch?v=YsSVLkVySwQ

Samlad service verksamhet ligger organisatoriskt placerad i förvaltningen Fastighet och service. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för städning, avdelningskök, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Syftet är bland annat att stötta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Slutförd och godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom städ, service eller vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.

Som person är du ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i en roll som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.

Tillsvidareanställning- heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 19 september 2021.

Går du vidare i ett första urval kommer du bli kontaktad för att svara på videofrågor.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Morgan Svensson