Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Service medarbetare inom städ till Vårdnära service

Refnr: 20180916

Är du flexibel, kvalitetsmedveten och uppskattar ett arbete där du både får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor. Då söker vi dig som vill arbeta som service medarbetare med inriktning städ och storstädning.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flexibla medarbetare som vill jobba i våran städpool. Till oss på Samlad service välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, service, hygien och kvalitet. Som service medarbetare med inriktning städ arbetar du med både daglig städning och storstädning. Arbetet utförs till exempel på vårdavdelningar, mottagningar och administrativa lokaler. Det inkluderar uppgifter såsom maskinskurning, polering, damning, moppning, tömning av papperskorgar och slutstädningar när en patient skrivs ut.

Både enskilt arbete och arbete i grupp förekommer. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.

 

Om arbetsplatsen

Vårdnära service ligger under verksamheten Samlad service som är en ny verksamhet i förvaltningen Verksamhets och Ledningsstöd. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för avdelningskök, städning, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen.

Här kan du läsa mer om regionens förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med känsla för kvalité och service, du ska ha fyllt 18 år och ha gymnasial utbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Tidigare erfarenheter av servicearbete samt kunskaper inom hygien och städ ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter förmågan att samarbeta, utföra självständigt arbete och strukturera arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du är initiativtagande och kan starta upp arbetsuppgifter på egen hand.

Du har god serviceförmåga, är noggrann, lyhörd och kvalitetsmedveten. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider: schema, dag kväll, helg.

 

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2018

 

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Rebecca Anundi
Enhetschef
rebecca.anundi@regionvastmanland.se

Maria Dahlgren
Kommunal
maria.e.dahlgren@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor