Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sektionsledare till Rehabiliteringsmedicinska avdelningen

Refnr: 20200233

Är du sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut och vill arbeta som ledare på en arbetsplats som ligger i framkant och med ett drivet och positivt team? Vi söker sektionsledare till Rehabiliteringsmedicinska avdelningen! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

"Att tillsammans med teamet driva rehabiliteringsprocessen för våra patienter är stimulerande och roligt. Att få ha förmånen att arbeta med den otroliga personalgrupp vi har på avdelningen och vara delaktig i varje medarbetares utveckling känns fantastiskt. Jag ger en del av mig själv men får tusenfalt tillbaka av våra patienter och medarbetare.”
-Jenny, sektionsledare

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare hos oss har du en viktig roll i verksamheten. Du ingår i en linjeorganisation där enhetschefer och sektionsledare inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin har ett nära samarbete. Du ingår i ledningsgruppen på din enhet och ansvarar för cirka 20 medarbetare.


Dina arbetsuppgifter innefattar personalfrågor gällande t ex bemanning, kompetensutveckling och medarbetarsamtal. Du finns till hands för personalen och leder och stöttar både individuellt och i grupp. Du är teamledare för vårt multiprofessionella team och är drivande i rehabiliteringsprocessen för våra patienter. Utifrån ett systematiskt arbetsmiljöarbete är du delaktig i verksamhetsutvecklingen och driver aktivt kompetensutveckling för vår personal. Du arbetar självklart med patientsäkerheten i fokus.


I tjänsten ingår viss tjänstgöring på helger. Du har möjlighet att delta i det kliniska arbetet utifrån din profession vilket gör att du kan kombinera ett intressant ledningsarbete med det nära arbetet kring våra patienter.

Om arbetsplatsen

Hos oss välkomnas du till en avdelning där vi som arbetar har patienten i fokus och där du som medarbetare är värdefull. Vi har ett öppet och gott arbetsklimat där vi tar tillvara på varandras kompetenser och styrkor och där vi även ställer krav på att den vård vi bedriver är av kvalitet.

Rehabiliteringsmedicin har i uppdrag att rehabilitera personer i yrkesverksam ålder samt strokepatienter upp till 75 år. Vårt uppdrag är lanstäckande. De största patientgrupperna är stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador och vissa neurologiska sjukdomar. Inskrivning av patienter sker via remiss. Det finns nio vårdplatser. Vi arbetar ständigt med förbättringar i vården. Vi arbetar också för nöjda medarbetare som är aktiva i verksamhetsutvecklingen.

Vi erbjuder dig:

  • Kompetensutvecklingsmöjligheter inom bland annat ledarskap och arbetsrätt.
  • Ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens värdesätts.
  • En arbetsmiljö som kännetecknas av arbetsglädje, engagemang och trivsel.
  • Individuellt anpassat introduktionsprogram.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi värdesätter om du har erfarenhet av ledarskap samt någon form av ledarskapsutbildning, men för oss är ditt intresse att vilja lära lika viktigt. Du har erfarenhet av rehabilitering och känner stort engagemang för patienter och deras rehabiliteringsprocess. Som ny i rollen erbjuds du sektionsledarutbildning och kontinuerlig fortbildning inom vårt specialistområde. Du har mycket god datavana. Kunskap inom Cosmic och Heroma är meriterande.

Du är lösningsfokuserad och har förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare har du lätt för att samarbeta och har ett öppet och lyhört förhållningsätt. Du har förmåga att arbeta självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en förebild yrkesmässigt men också som person på arbetsplatsen. Vi ser även att du kan hantera personalfrågor samt medarbetarnas och patienternas känslor och upplevelser på ett förtroendeingivande sätt. Du har förmåga att sprida trygghet och arbetsglädje.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid i din aktuella profession med ett tidsbegränsat förordnande som sektionsledare. I arbetet ingår tjänstgöring var fjärde helg.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 april 2020. Intervjuer kommer att hållas den 7 och 8 maj.

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Inger Tynn
Enhetschef
021-17 55 92
inger.tynn@regionvastmanland.se
Gunilla Johansson
Arbetsterapeuterna
021-17 53 84
Jonas Karlsson
Kommunal
021-17 31 81
Camilla Jansson
Fysioterapeuterna
021-17 48 61
Tina Javidi
Vårdförbundet
021-17 36 20

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor