Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sektionsledare till Medicinkliniken avd 1 Köping

Refnr: 20200797

Vill du vara en förebild som ledare med en personlig omtanke och ett genuint intresse för ledarskap och utveckling? Jag söker en sektionsledare som tillsammans med mig och vår andra sektionsledare skapar en bra arbetsmiljö som kännetecknas av tillit, trygghet, arbetsglädje och utveckling. Vill du komma till mitt härliga gäng här på avdelning 1?


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare har du en viktig roll och arbetar nära mig. Sektionsledaruppdraget innebär att du på halvtid jobbar med arbetsledande uppgifter, dagliga administrativa uppgifter och planeringsuppgifter. Jag ser att uppdraget är formbart efter erfarenhet och intresse. 

Arbetsuppgifterna består av att arbetsleda medarbetare i verksamheten, stötta i dagliga frågor som uppstår, personalplanering, utvecklingsarbete, att rutiner fungerar och följs, delta i systematiskt arbetsmiljöarbete och främja för en god arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Som sektionsledare representerar du verksamheten i olika sammanhang och är insatt i sakfrågor och deltar aktivt i diskussioner på avdelningens möte, men också på de externa mötena.

Du har även arbetspass i klinisk tjänst som sjuksköterska, vilket innebär kvälls- och helgtjänstgöring.

Jag söker dig som har ett genuint engagemang för ledarskap, du är ett föredöme och förebild för medarbetare, du är ansvarsfull, flexibel och har en personlig omtanke som inspirerar och motiverar din omgivning.

 

Om arbetsplatsen

Avdelning 1 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot hjärta och lungor. Vi har 18 vårdplatser varav tio telemetriplatser för arytmiövervakning. På avdelningen arbetar ca 40 medarbetare med en stor kompetens och det råder en god stämning.

Medicinkliniken i Köping sörjer för den akuta internmedicinska vården i västra och norra Västmanland med ett upptagningsområde på ca 85 000 invånare. Inom Medicinkliniken Köping utreds och behandlas alla invärtesmedicinska sjukdomar och varje avdelning har profilområden där personalen har fördjupade kunskaper.

Kliniken är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att man som enskild anställd ska ha möjlighet att se helheten, vara igenkänd och känna sig hemma på hela kliniken. Vi har en bra arbetsmiljö och gemenskap.

Jag värnar om att du som sjuksköterska och som sektionsledare får en bra introduktion i båda uppdragen. Introduktionspass sker enligt överenskommelse.

Medicinkliniken Köping har helgtjänstgöring två helger av fem.

Här kan du läsa mer om Region Västmanlands förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Jag värdesätter om du har erfarenhet av ledarskap/arbetsledande uppdrag samt någon form av ledarskapsutbildning, men för oss är ditt intresse att vilja lära lika viktigt. Som ny i rollen erbjuds du att gå Region Västmanlands utbildning, grundläggande ledarskap. 

Jag ser gärna att du har erfarenhet av somatisk slutenvård. Har du kunskap inom Heroma och Cosmic, arbetsmiljö och samverkan är det något vi värdesätter. Vidare ser jag att du har god datorvana och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Som person söker jag dig som har tänket inom utvecklande ledarskap, där vi lyfter vår arbetsplats och medarbetare genom att arbeta med feedback. Att se sina medarbetare och att finnas till för nära och kollegial arbetsledning och kunna motivera andra.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande mot alla. Du har lätt för att leda, planera och prioritera ditt arbete. I nya och oförutsedda situationer är det viktigt att du kan fokusera på rätt säker. Vidare ser jag att du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt.

 

Anställningsvillkor

50% sektionsledare, 50% kliniskt arbete.
Tillsvidareanställning i grundprofession, tidsbegränsat förordnande som sektionsledare.
Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 januari 2021! 

Intervjuer kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Kontaktpersoner

Peter Grönvall Fasth
Enhetschef avd 1
0221-261 24
Peter Sjödahl
Vårdförbundet
070-608 97 14

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor