Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sektionsledare till Akuten/Hjärtintensiven, Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20200331


Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en arbetsledande position? Till Akuten/Hjärtintensiven i Köping söker vi dig som vill arbeta som sektionsledare och tillsammans med våra enhetschefer leda och driva verksamheten framåt!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sektionsledare har du en viktig roll och arbetar nära verksamhetens två enhetschefer. Sektionsledaruppdraget innebär ett uppdrag om 50% där arbetet kan delas in i arbetsledande uppgifter, dagliga administrativa uppgifter och planeringsuppgifter. Bland annat består arbetsuppgifterna av att leda morgonmöte och fördela arbetet, bevaka att instruktioner och rutiner finns, hantera bemanningsfrågor, genomföra medarbetar- och lönesamtal och delta i systematiskt arbetsmiljöarbete för att främja en god arbetsmiljö. Som sektionsledare arbetar du dessutom i patientvården där du ansvarar för att leda och fördela arbetet. Arbetstiderna inkluderar kvälls- och helgtjänstgöring.

Som sektionsledare ersätter du enhetschefen vid dennes frånvaro och ska representera verksamheten i olika sammanhang. Som sektionsledare är du insatt i sakfrågor och deltar aktivt i diskussioner på avdelningens möte men också på de externa möten där du ersätter enhetschef.

 

Om arbetsplatsen

Akutmottagningen tar emot ca 12 500 patienter per år. Medelvårdtiden på Hjärtintensiven är två till fyra dagar. Här möter du en stor variation av patienter inom ett omfattande och stimulerande spann av sjukdomstillstånd. Enheten har ca 60 medarbetare och enhetschefsuppdraget delas av två personer.

Du kommer att dela ditt sektionsledaruppdrag med 3 andra sektionsledare. Alla sektionsledare jobbar 50% administrativt och 50% som sjuksköterska i det vårdnära arbetet. Rollen som sektionsledare bär man dock alltid med sig. 

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken. 

Vi värnar om att du som ny sjuksköterska hos oss får en god introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll. Att nya och erfarna medarbetare lär av varandra ser vi som en självklarhet. Teamarbetet är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra till ett gott teamarbete och medverka till en god vård. Du har erfarenhet av yrket och vi värdesätter om du har erfarenhet av ledarskap samt någon form av ledarskapsutbildning, men för oss är ditt intresse att vilja lära lika viktigt. Som ny i rollen erbjuds du att gå Region Västmanlands sektionsledarutbildning.

Har du kunskap inom Cosmic och Heroma, arbetsmiljö och samverkan är det något vi värdesätter. Vi ser att du har god datorvana och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete och har också förmågan att motivera andra. I nya och oförutsedda situationer är det viktigt att du kan fokusera på rätt saker. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respektAnställningsvillkor

Tillsvidareanställning i grundprofession, tidsbegränsat förordnande som sektionsledare.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 7 juni 2020!


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

John Thorsell
Enhetschef
0221-261 03
Catharina Pettersson
Enhetschef Akutmottagningen
0221-261 82
Susanna Ljungkvist
Kommunal
010- 442 81 85
Mikaela Eklund
Vårdförbundet
0221-261 37

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Röntgensjuksköterska/ sjuksköterska till Röntgenkliniken Bröstenheten-Mammografi Västerås 2020-06-05
Barnhabiliteringssjuksköterska Västerås 2020-06-04
Sjuksköterska natt till Psykiatrisk avdelning 95, Västerås Västerås 2020-06-01
Sjuksköterskor till Akutmottagningen, Västerås Västerås 2020-06-01
Sjuksköterska till avdelning 1, Västmanlands sjukhus Sala Sala 2020-06-01
Sjuksköterska till Ortopedmottagningen Västerås 2020-05-29
Sjuksköterska natt till Urologavdelningen, Västerås Västerås 2020-05-28
Sjuksköterska eller fysioterapeut till Hjälpmedelscentrum Region Västmanland Västerås 2020-05-28
Biträdande Enhetschef till Ortopedkliniken Västmanlands sjukhus Västerås Västerås 2020-05-27
Sjuksköterska till Hjärtintensiven, Västerås Västerås 2020-05-25
Sjuksköterska till Onkologens dagvårdsavdelning Västerås 2020-05-22
Sjuksköterska till BUP Öppenvårdsmottagning, Västerås Västerås 2020-05-20
Sjuksköterska natt till Ortopedkliniken Västerås 2020-05-19
Västmanlands Sjukhus Köping, Medicinkliniken, söker sjuksköterskor till HIA - Hjärtintensivavdelningen/ Akutmottagningen Köping 2020-05-18
Sjuksköterskor till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Köping Köping 2020-05-18
Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen Västmanlands sjukhus Västerås Västerås 2020-05-15
Sjuksköterskor natt till Kirurgklinikens avdelning 7 Västmanlands sjukhus Västerås Västerås 2020-05-15
Stomiterapeut alternativt sjuksköterska med intresse för specialisering Västerås 2020-05-14

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor