Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Samordnare Kommunikation/Kundservice till Laboratoriemedicin

Refnr: 20180298

Laboratoriemedicin söker Samordnare till stödfunktionen Kommunikation, vi utvecklar nu vår service ut mot våra kunder med bland annat gemensam kundservice (telefon) och söker Dig som vill vara spindeln i nätet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
I uppdraget som samordnare Kommunikation/Kundservice har du, på verksamhetschefens uppdrag, ett övergripande ansvar för Laboratoriemedicins kundservicefunktion som till stora delar består av kundtjänst, kundmeddelande, provtagningsanvisningar och hemsidan. Du arbetar dels med att strukturera arbetet i stödfunktionen och dels med att ständigt förbättra och utveckla stödfunktionen. Effektivitet, kvalitet och patientsäkerhet är exempel på områden där du som samordnare kommer att arbeta för att det ska fungera så bra som möjligt.

Samordnarrollen inom laboratoriemedicin är en stimulerande och utvecklande roll där du har stora möjligheter att utforma driften och utvecklingen inom stödfunktionen.

Du håller även i drift och verksamhetsmöten. Du rapporterar till verksamhetschef.

Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland (LMVL) omfattar verksamhet inom specialistområdena Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin och bedrivs vid de fyra sjukhusen i Västmanland.

LMVL arbetar för god och rätt vård i rätt tid, säker vård genom högsta medicinsk kvalitet och säkerhet samt effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats och bedriva en verksamhet med en ekonomi i balans.

LMVL har en matrisorganisation med tre ingående axlar, den medicinska verksamhetsfunktionen, linjefunktionen och stabsfunktionerna.

De tre funktionerna samverkar för att ge bästa möjliga förutsättningar för att våra medarbetare ska kunna genomföra sitt arbete på bästa möjliga sätt så att vi kan leverera enligt de åtagande och förväntningar som ingår i vårt uppdrag.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en utbildning inom kommunikation på akademisk nivå eller alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är en erfaren och professionell kommunikatör som har erfarenhet av kommunikationsarbete över hela kommunikatörens register. Du är en duktig skribent som är van att skapa relevant innehåll oberoende av kanal, digitalt såväl som analogt. Det är meriterande om du har arbetat med kommunikation.

För att passa hos oss ser vi att du är kommunikativ, strategisk och har lätt för att skapa tillit och förtroende. Du är van att hantera kommunikationsuppdrag med breda målgrupper. Du trivs i ett arbete med många parallella uppdrag där du har ett nära samarbete med både kollegor och kunder. Laboratoriemedicin i Västmanland kommer att ställas inför stora utmaningar under de närmaste åren och för att lyckas med uppdraget och trivas i rollen krävs att du är uthållig och gillar ett högt tempo. Om du också är bra på att hitta lösningar på komplexa frågor, tycker du om att vara Laboratoriemedicins ansikte ut mot våra kunder? Då kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Rolf Olsson
Biträdande Verksamhetschef Laboratoriemedicin
021-17 40 27

Lotta Almroth
Huvudskyddsombud Vision
021-17 58 06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor