Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensköterska angiografi/intervention

Refnr: 20180224

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete.

Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid. 

Till vår välfungerande och trevliga arbetsplats söker vi nu en Röntgensjuksköterska med erfarenhet av angiografi/ intervention. Är du vår nya kollega? 

Arbetsuppgifter

Som röntgensköterska får du en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Vår interventionsverksamhet är just nu i en spännande tillväxtfas och utvecklas med nya metoder och undersökningar, därför behöver vi fylla på med mer resurser, i form av erfaren röntgensköterska. Det är ett varierande arbete och trenden går mot en alltmer specialiserad teknisk utveckling. Avancerad teknisk apparatur och datorer är viktiga arbetsredskap i vår digitala miljö.
På vår angiografimodalitet får du arbeta i välfungerande team med andra röntgensköterskor, undersköterskor och läkare Din huvudplacering blir på angio-modaliteten, men du får även arbeta en viss del ute på röntgenkliniken med övrig röntgenverksamhet.  

Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi hanterar ca 120 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss ajour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. Röntgenkliniken jobbar med systematiskt med kvalitet, vi är sedan i våren 2016 certifierade.

På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession, vi erbjuder alla anställda kontinuerligt utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Vår klinik kännetecknas av en öppen och trivsam atmosfär, med bra arbetsmiljö och nöjda medarbetare. Vi har ett väl inarbetat introduktionsprogram för nyanställda röntgensköterskor för att skapa trygghet och trivsel för både gamla och nya medarbetare. Som nyanställd ger vi dig en individanpassad upplärning.

Se en film om Röntgenkliniken här.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska med god erfarenhet av angiografi/intervention. Du har lätt för att leda, planera och prioritera ditt arbete. Du kan skilja på det personliga och på det professionella och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du arbetar bra i team, har goda kunskaper i svenska och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt och är en lojal medarbetare. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 22 april

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor